Suprise! Mijn babyshower

IMG_3200

Gisteren 20 september 2015, stapte ik met veel tegenzin mijn bed uit omdat ik perse mee moest naar de Ikea. Nu vind ik Ikea erg leuk, maar na de winkel al 3 keer bezocht te hebben in 2 weken tijd vond ik het wel even genoeg. Mijn ouders zouden mee gaan, dus die haalden wij op. Maar toen ik het huis binnen stapte, was alles roze versierd, zat de woonkamer vol met roze gekleurde vrouwen en stonden er overal lekker hapjes en kado’s. SUPRISE!

IMG_3125

Ik wist niet wat ik zag, allemaal hapjes en roze versiering. Mijn moeder had alles geregeld achter mijn rug om met behulp van Sicco. Oh en de mooie taart is met liefde gemaakt door mijn lieve tante. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik weinig heb gesnoept omdat ik te druk was met alles om mij heen.

IMG_3134

Nadat we allemaal roze gazeuse hadden gedronken uit roze champagne glazen kreeg ik meteen een groot pakketje vol kadotjes op mijn schoot geworpen. Helaas kon er een vriendin niet aanwezig zijn, maar liet zij wel een grote mand met kado’s achter. Super lief!

IMG_3146

Het bleef niet bij die ene mand. Iedereen had enorm veel kado’s meegenomen en Melissa maakte het wel heel erg speciaal. Aangezien Melissa, Leonie, Esther, Elise, Marloes en ik allemaal dol zijn op shoppen kon de kleine prinses natuurlijk niet achterblijven. Om alvast te oefenen gaf Melissa een speel portemonnee, hihi.

IMG_3152

Kadotjes!

IMG_3193

Uiteraard deden wij ook een aantal spelletjes. Zo moest ik raden wie bij welke baby foto hoorde. Ik moet zeggen, dat is toch wel lastiger dan je denkt.

IMG_3195

Whoehoe, buikje! Over iets korter dan 9 weken ben ik al uitgerekend..

IMG_3202

Mijn lieve vriendinnetje Kristel.

IMG_3215

Nog een leuk spelletje. Uitbeelden wat er op het kaartje staat en raden. Haha, super grappig om iedereen zo fanatiek te zien.

IMG_3259

Ook mocht iedereen een gok doen wat de naam word van de baby en wanneer ze word geboren. De naam zat er niet bij, maar ik ben enorm benieuwd of er straks iemand tussen zit die de geboorte datum goed heeft voorspelt! Zelf denk ik 16 november, dan is Sicco ook jarig! Een mooier kado kan ik hem niet geven..

IMG_3257

IMG_3256

Hapjes en versiering in overvloed.

IMG_3213

Mijn lieve familie, vriendinnen en kennissen!

IMG_3261

En toen ik eenmaal met tassen vol thuis kwam stalde ik alle kadotjes uit in de box. Het is bizar hoe erg de baby en ook ik zijn verwend!

Ik heb een geweldige, onvergetelijke dag gehad en wil mijn moeder ook ontzettend bedanken. Ze is nooit creatief geweest, maar ze heeft alles uit de kast getrokken om het speciaal te maken en dat is gelukt! Uiteraard zijn er nog meer foto’s gemaakt die ik lekker voor mezelf hou, maar zo hebben jullie wel een beetje een indruk kunnen krijgen van de dag. Voor nu duik ik mijn bed in en kom ik er de eerst komende 3 weken niet uit, want ik moet bijkomen.. echt bijkomen!

Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Aah, leuk zo’n babyshower! Het ziet er enorm gezellig uit. Leuk ook dat jullie spelletjes hebben gespeeld! Zo’n babyfoto bij een persoon zetten, ook al ken ik de persoon, lijkt mij ook ontzettend lastig. Wel origineel zulke spelletjes. Leuk! 🙂

 2. says

  het was heel leuk om je zo te verrassen, enorm lastig om het weken lang voor je ons te houden. Jullie zowel jij, de baby en Sicco hebben prachtige cadeautjes gehad, shoppen voor een meisje is stiekem toch wel het aller leukste!

 3. says

  Ik zag het al op Instagram voorbij komen. Echt super lief dat je zo enorm bent verwend. Zo’n babyshower lijkt me ontzettend leuk. Ik hoop ook dat als ik zwanger op een dag thuis kom en het hele huis vol zit met vriendinnen voor de babyshower hihi.

 4. says

  Wauw! Wat geweldig meis. Je bent echt ontzettend verwend maar jij en je prinses hebben dat helemaal verdiend. Ik ben blij dat je ervan hebt genoten <3 nog heel even en dan kun je van je prinses genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *