The Instagram Tag

3

Instagram, wie kent of gebruikt het niet. Ik ben er dagelijks mee bezig en deel er niet alleen foto’s van mezelf of make-up, maar ook de mooiste foto’s van Sofie. Naast het feit dat ik het leuk vind om bezig te zijn met fotografie, is het voor mij ook een uitdaging om mooie content te creëren. Mocht je het leuk vinden om wat meer te weten te komen over mijn foto’s, lees dan snel verder! Ik vulde namelijk de Instagram Tag in.

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

9-meeste-likes

Voor mij was het geen grote verrassing dat de foto’s waarop Sofie, mijn man en ikzelf staan de meeste likes kregen. Mijn volgers bestaan uit 2 groepen. Meiden die het leuk vinden om alles te zien en te weten te komen over make-up en de nieuwste producten, maar ook vrouwen (mama’s) die graag meekijken in mijn persoonlijke leven. Hierboven zie je een paar van die kiekjes. Onder andere een foto van onze trouwdag (inmiddels alweer 4 jaar geleden), Sofie haar tweede verjaardag en kerst.

2. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?

Dat is bovenstaande foto. Ik sloot het jaar 2017 af met een overzicht van al mijn foto’s en een wens naar mijn volgers.

3. Wat is je allereerste foto die je in 2017 plaatste op Instagram?

bluxbox

Dat was even flink terug zoeken, maar dat was deze foto van de inhoud van een Blux Box. Ik werk al heel lang samen met Blux Box en mag maandelijks de boxen unboxen. Dit was de box van januari 2017.

 4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

leukste-foto

Ik deel eigenlijk weinig foto’s waar ik alleen op sta. Ik ben niet het type die de hele dag selfies maakt, haha. Deze foto met mijn knappe man vind ik de leukste foto waar ik zelf op sta. We hadden een datenight, iets wat we veel vaker zouden moeten doen.

5. Van welke Instagram foto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

heimwee

Normaal gesproken zou ik denken aan een vakantie, of een dagje uit. Maar in mijn geval is dat deze foto die ik opnieuw deelde een aantal maanden geleden. Sofie was hier net geboren en mijn vader was er direct bij. Helaas moeten we hem nu voor altijd missen en deze foto is één van de meest dierbare die ik deelde. Ik heb echt heimwee naar dit moment. Mocht ik het nog maar een keertje overdoen!

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

sushi

Ik deel vrijwel nooit foto’s van eten en als ik wat deel is het sushi. Deze sushi maakte ik zelf samen met de meiden op één van onze meidendagjes in 2017. Het was zó lekker en tevens ook de eerste keer dat ik zelf sushi maakte.

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

lilo

Dat was ook even ver terug zoeken. Deze foto van Lilo vond ik te leuk om niet te delen. Hij lag hier heel lief te slapen in Sofie haar Nijntje stoel.

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?

Ik gebruik eigenlijk nooit echt een filter of een bewerkingsprogramma. Het enige wat ik doe is de foto iets oplichten in Instagram zelf en het contrast iets hoger maken. Verder gebruik ik bijna altijd mijn spiegelreflex camera voor het maken van foto’s.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram? (top 5)

Ik gebruik sinds kort pas hashtags en eigenlijk ook niet bij iedere foto. Als ik eens een hashtag gebruik dan zijn het vaak deze;

– Dutchbeautyblogger
– Mommy
– Beautyblogger
– Blogger
– Beauty

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Er zijn momenteel zoveel mooie accounts dat ik eigenlijk niet kan kiezen. Iedereen maakt mooie content op zijn/haar eigen manier!

Bedankt Danielle voor het bedenken van deze leuke tag. Ik nomineer verder niemand, maar voel je vrij om de tag over te nemen! En vergeet mij natuurlijk niet te volgen op Instagram.

 Ik wens jullie een heel fijn weekend!

Comments

 1. says

  Leuk om zo een terugblik te krijgen op jouw Instagramjaar! Er zitten prachtige foto’s tussen en ik kan me voorstellen dat vooral de foto van je vader je heel erg dierbaar is. Wat een schattige foto van jullie kat trouwens!

 2. says

  Leuk om al je reacties te lezen. Ik zie vaak ook dat mijn instagram foto’s met mezelf of anderen de meeste likes krijgen. En wat leuk dat je zelf sushi maakte, lijkt me veel werk, maar ik ben gek op sushi.

 3. says

  Leuke tag! Ik begrijp dat je de foto van je vader koestert met Sofie, het is prachtige, lieve foto.
  En Sofie is een klein modelletje vind ik, zij is heel fotogeniek!
  Ik denk ook dat katten en selfies het hoogst scoren bij mij, het minst beauty 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *