Hiep Hiep Hoera! Sofie is 3 jaar

img_9103

Hieper de piep hoera! Sofie is vandaag 3 jaar. Gister hebben wij haar verjaardag al uitgebreid gevierd, maar vandaag mag zij echt 3 kaarsjes uitblazen.

Wat een jaar. Wat een ongelooflijk prachtig jaar. Het is uiteraard weer voorbij gevlogen, maar wat hebben wij weer mooie momenten samen achter de rug. Het afgelopen jaar heeft zij zich nog meer ontwikkelt, van een kleine peuter tot een eigenwijze, slimme peuterpuber. Een meisje dat eerst niet graag naar de peuterspeelzaal wilde gaan, maar nu bijna iedere ochtend vraagt of ze weer naar school mag. Ze is zindelijk geworden, klets de oren van onze kop -alleen maar leuk- en is zรณ lief en zorgzaam. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik haar mama mag zijn.

Gister hebben wij haar verjaardag al uitgebreid gevierd en is ze enorm verwend. Vandaag is ze een ochtend op de peuterspeelzaal waar zij ook nog haar verjaardag mag vieren en in de middag gaan wij voor de alle eerste keer naar de bioscoop met z’n drietjes. En dat sluiten wij natuurlijk nog af met de grote M.

Lieve Sofie, wat zijn papa en mama trots op jou. Jouw lach brengt altijd weer een glimlach op ons gezicht. En ondanks alle rottigheid, jij bent het beste wat ons is overkomen. Ons regenboogmeisje, waar wij onwijs trots op zijn en zielsveel van houden.

De About last week komt morgen online!

Comments

 1. says

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
  Op naar het laatste jaar voordat ze naar de basisschool gaat.
  Fijn dat jullie gisteren haar verjaardag hadden gevierd.

  Een hele fijne dag ๐Ÿ˜‰

 2. says

  Gefeliciteerd met jullie kleine, grote dochter! Fijn om te horen dat jullie gisteren al een geslaagde dag hebben gehad! Heel veel plezier ook vandaag en maak er een mooie dag van ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *