PLOG Parijs 2014

Samen met mijn man ben ik 2 dagen naar Parijs geweest. Romantischer kan niet :). Kijk je mee?

We vertrokken al heel erg vroeg. Half 4 hadden we de wekker gezet en uiteindelijk vertrokken we om half 5. We hebben er zin in!

Even een tussenstop in België, koffie hadden we wel nodig.

Bij de tol poort in Frankrijk.

Aangekomen op bestemming. Dit was ons schattige hotelletje.

Nadat we onze spullen hadden gedropt bij het hotel namen we de bus naar Champs-Élysées om heerlijk te shoppen. Hier vind je de welbekende winkels als Sephora, M.A.C & tiffany & co.


Toen we de bus uitstapte zagen we gelijk dit prachtige beeld, Arc de Triomphe.


Dat moet natuurlijk even vast gelegd worden.


Iets verder vind je een prachtige winkelstraat. Wat natuurlijk begint met een H&M.


JAAAAA, ik sprong werkelijk een gat in de lucht toen ik de Sephora tegen kwam.


Het is echt een hele ruime winkel. Je vind hier de bekende merken als NARS, Urban Decay, Bennefit, MAC etc. Maar ook gewoon Dior, Chanel etc.


Urban Decay.


NARS, ik heb heel lang staan twijfelen en uiteindelijk niets mee genomen. Nu kan ik mezelf voor me kop slaan.


Een hele grote MAC store.


Ik heb natuurlijk een paar prachtige items geshopt, er komt nog een shoplog online.


Er zit ook een erg grote Disney store, voel me altijd weer een klein meisje als ik daar binnen loop.


Voor het eten liepen we nog even langs het Parc des Princes. Het voetbal stadion. Helaas wordt het helemaal verbouwd voor het EK dus we konden er niet goed kijken.


Als avondmaal gingen we wat eten bij een sushi bar, dit was toch wel echt een hele erge afgang. Het was totaal niet lekker, zonde.


Ja, eindelijk de Eiffeltoren. Prachtig, we wilden dit bewust pas in de avond bezoeken als afsluiter.


De volgende ochtend kregen we in het hotel nog een lekker ontbijt, daarna zijn we op ons gemak terug gaan rijden naar Nederland.


We hebben het heerlijk gehad in Parijs. Alles is heel gemakkelijk te bezoeken met de bus. Wel moet je heel erg oppassen voor zakkenrollers, die zijn natuurlijk in alle drukke steden.


Ben jij wel eens in Parijs geweest?


Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Heerlijk om ook even mee te genieten van Parijs! Wauw!! Wat een grote sephora, nu zou ik denken, ik wil alles meenemen maar als je daar staat weet je het niet en zijn het ook grote bedragen. Jammer van de sushi, ik ben zo gek op sushi. Ik vind je plogs echt leuk!

  2. says

    Ik weet nog wel dat ik in parijs was. En toen stond ik in de sephora en toen pakte ik het naked palette en toen dacht ik wauw wat mooi. Maar vond hem te duur was toen nog helemaal niet van de oogschaduw. Later zo een gedoe om die naked alsnog te krijgen :p

  3. says

    Aaaah zo leuk, ik vind Parijs foto’s heel leuk om te zien. Zelf ben ik er ook geweest met school. Ik werd ook vaak gewaarschuwd voor mannen die een touwtje aan je vinger binden en geld eisen om hem los te maken. Ik baal dat ik nauwelijks geld had en niet van high end merken hield (ik kende het niet eens haha), Echt een super leuke dag zo te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *