plog – pers opening primark den haag, lunchen & winkelen met melissa

Mijn alle eerste pers event is een feit. Samen met Melissa van glamandglitters ging ik naar de pre opening van de nieuwe Primark  Flagshipstore in Den Haag. kijk je mee naar de foto’s van de vestiging en de rest van onze dag?


Ik zat al om kwart voor 8 in de trein, enorm vroeg maar we moesten om half 10 al aanwezig zijn. Voor mij is het een uur en een kwartier reizen maar goed te doen met het openbaar vervoer.

Bij binnenkomst kregen we een goodiebag en mochten we genieten van het heerlijke ontbijt. Erg lekker allemaal en veel keuze! Dit vond ik zelf erg goed geregeld aangezien ik erg vroeg op was en alleen nog maar een appel had genuttigd.


Al snel werd er een welkom woordje gedaan en werden we opgedeeld in groepen. Per groep kreeg je een rondleiding door de vestiging met de nodige informatie.

Op de begaande grond vind je de dames kleding. De ruimte is erg groot en alles is mooi opgedeeld.

Ook vind je op de begaande grond een enorme afdeling met alleen maar sport kleding. Zo leuk, dit heb ik nog niet eerder gezien.

Op de eerste verdieping vind je de accessoires, schoenen,  beauty, lingerie & kinderkleding. Alles is glitter en glamour op dit moment, in verband met de feestdagen. I LOVE IT.

Bij de lingerie afdeling heb ik even staan kwijlen, walhalla. Alsof ik me in de Victoria’s Secret waande.

Zo ontzettend schattig, voor de kinderen was er een heel rek met frozen kleding.

Op de tweede verdieping vind je de mannenkleding en de home afdeling. De mannen afdeling is een stuk groter als bij alle andere vestigingen. Dit vind ik een grote vooruitgang!

Na wat rond gelopen te hebben zijn we gaan passen en hebben we uiteraard onze kado kaart die zat in de goodiebag goed besteed.

Daarna zijn we snel gaan afrekenen en de winkel uitgegaan want we zagen al hoe druk het begon te worden. De winkel opende bijna de deuren voor publiek.

We zijn lekker wat gaan eten bij La place en hebben heerlijk zitten na kletsen.

Uiteraard nog even langs de mac counter geweest! HEAVEN.

Helaas werd ik niet lekker, de ochtend was erg zwaar voor me. Ik besloot naar huis te gaan en sloot de dag af. Desondanks heb ik een mega leuke dag en ervaring gehad en wil ik de Primark bedanken dat ik hier bij mocht zijn. De nieuwe Flagshipstore maakt het winkelen in Den Haag nog een stuk aangenamer.

Leuke weetjes over Primark Den haag
 
De Primark in Den Haag heeft drie verdiepingen en een totale oppervlakte van 5.296 m² .
 
Uit 2.500 sollicitanten werden 433 vacatures ingevuld. 
170 van hen gingen vandaag voor het eerst aan het werk.
 
Andere vestigingen van Primark zijn te vinden in Almere, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam Poolsterplein en Rotterdam Zuidplein, Venlo, Zoetermeer en Zaandam.
 
 
Primark Den Haag
Spui 50
2511CB Den Haag
 Ga jij de Primark in Den Haag bezoeken?

Comments

  1. says

    Leuk verslag heb je ervan gemaakt! Leuk ook om je even te hebben gezien! 🙂 Wel balen dat je je niet lekker voelde, hopelijk voel je je inmiddels weer wat beter!

  2. says

    Leuke plog! Enschede is lekker dichtbij voor mij. Denk dat ik er in de vakantie maar even flink gebruik van ga maken, haha! Hoop dat het al wat beter met je gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *