Cadeautip | De leukste Sinterklaascadeau’s van Radbag

sinterklaas

Sinterklaas vieren doen wij ieder jaar, zeker nu Sofie het ook bewust mee gaat maken. Ik vind het de gezelligste tijd van het jaar. Voor de kinderen is er altijd een zak vol cadeautjes en wij ouders spelen later op de avond een sinterklaasspel. Maar ieder jaar zit ik weer met een dilemma, wat moet ik nu weer geven? Onlangs ontdekte ik de website Radbag en vond ik een hoop originele Sinterklaaskado’s. De leukste 6 zal ik vandaag laten zien. Kijk je mee?

 

1

Eenhoorn plakbandhouder €10,95
Ik heb een zwak voor dit soort dingen en alles waar unicorns op staan. Naast dat de plakbandhouder er tè leuk uit ziet, is het ook nog eens handig. Zeg nu eerlijk, hoe vaak ben jij dat losse plakbandrolletje kwijt?

Een wereldkaart om te krassen €18,95
Over origineel gesproken. Ik denk dat dit cadeau perfect is voor iemand die veel reist. De wereldkaart is een poster die je op kunt hangen aan de muur. Je kunt de landen die jij bezocht hebt open krassen. Zo kun je terug zien waar je allemaal bent geweest. Heel gaaf!

Bier Kookboek €29,95
Voor de mannen vind ik een cadeau altijd nóg lastiger. Want ja, wij vrouwen worden al gelukkig van prulletjes. Mocht jij een echte bierliefhebber in je omgeving hebben, dan is dit kookboek een musthave! In dit kookboek staan 65 recepten van pizza tot desserts. En ja, allemaal bereid met bier. Of het echt lekker is dat valt nog te zien..

2

Een golfset voor op het toilet €12,95
Dit cadeau moet je natuurlijk een beetje met een korreltje zout nemen. Maar ik ken genoeg mensen die ik deze golfset cadeau zou willen doen. In plaats van uren lang op de wc te zitten met telefoon, kun je ook altijd een potje golf spelen. Zo heb je een geheime training in het kleinste kamertje.

S’mores chocotaartje warmtekussen €39,95
Dit cadeau is voor mij op het lijf geschreven. In de winter zit ik standaard op de bank met een dekentje omdat ik echt een koukleum ben. Hoe ideaal is deze warmtekussen met ook nog eens een geweldig design. Het kussen heeft 3 verschillende warmtestanden en is op te laden via USB. Wat een uitvinding!

Wolk Badkamer mat €17,95
Oh, deze badmat vind ik geweldig! Dit zou ik absoluut mezelf cadeau doen. Warme voetjes wanneer ik het bad/de douche uit stap en bovendien ziet dit er toch tè schattig uit?

Mocht je iets leuks en origineels hebben gezien tussen mijn lijstje, of toch opzoek zijn naar iets anders dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de speciale Sinterklaas pagina van Radgbag. De wolk badkamer mat, de eenhoorn plakbandhouder en het S’mores warmtekussen komen op mijn verlanglijstje!

Wat vind jij het leukste item van mijn lijstje?

*Dit is een gesponsord artikel.

Comments

  1. says

    Zij hebben zulke leuke spullen, ik blijf altijd kijken op hun website. In gedachten zit ik al cadeautjes te verdelen voor mijn familie, echt! Die badmat vind ik zeker schattig voor mijzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *