Real Techniques Sculpting Set

20170327_131519

Na veel vraag is de populaire Real Techniques Sculpting Set terug van weggeweest èn vernieuwd. Deze kwastenset is speciaal ontwikkeld voor het contouren en highlighten van het gezicht. Vandaag zal ik alles over deze set vertellen. Kijk je mee?

20170327_131539

Als het aankomt op make-up kwasten, dan grijp ik vrijwel altijd naar mijn Real Techniques kwasten. De kwasten zijn van goede kwaliteit en heel betaalbaar. Voornamelijk de gezichtskwasten zijn mijn favoriet en worden dagelijks gebruikt.

20170327_131559

20170327_131833

Onlangs kreeg ik de Real Techniques Sculpting Set opgestuurd. Een set bestaande uit 3 kwasten die bedoeld zijn voor het highlighten en het contouren van het gezicht. Deze set bestaat uit een Fan Brush, een Setting Brush en een Sculpting Brush. Op de Setting Brush na heb ik nog geen ervaring met deze kwasten. De Setting Brush gebruik ik wel dagelijks, maar heb ik nu op een andere manier leren gebruiken!

Real Techniques Sculpting Brush

20170327_131624

20170327_131642

Met de real Techniques Sculpting Brush kun je bijvoorbeeld de jukbeenderen, haarlijn en kaaklijn benadrukken. De kwast is zowel bedoeld om contourpoeder aan te brengen als om de lijnen mee uit te blenden. De kwast is vrij dik, schuin afgesneden, de haartjes zijn heel zacht, maar tegelijkertijd ook erg stevig. Nu ben ik zelf geen hardcore shaper en gebruik ik mijn bronzer niet dagelijks. Maar het is wel heel fijn en gemakkelijk om mijn bronzer met deze kwast aan te brengen en uit te blenden.

Real Techiques Setting Brush

20170327_131704

20170327_131730

De Real Techniques Setting Brush is een enorm populaire make-up kwast en gebruikte ik zelf ook al dagelijks. Deze is bedoeld voor bijvoorbeeld het aanbrengen van highlighter op de jukbeenderen, maar ook om de huid onder je ogen af te poederen. Ik gebruikte de kwast voor het aanbrengen van highlighter, maar sinds ik de kwast heb ontvangen vind ik het eigenlijk nog fijner om het te gebruiken voor het afpoederen. De kwast is mooi compact, heeft fijne zachte haartjes en door de rond afgesneden vorm is het makkelijk een product plaatselijk aan te brengen op de huid. Deze kwast was al een favoriet, maar nu ik weet wat ik er nog meer mee kan ben ik er nog gelukkiger mee!

Real Techniques Fan Brush

20170327_131752

20170327_131811

De Real Techniques Fan Brush is exclusief in deze set en naar deze kwast was ik al erg nieuwsgierig. De kwast is bedoeld voor het aanbrengen van highlighter, maar ook handig voor het wegvegen van de fall out van oogschaduw. De kwast is heel plat, heeft lichte dunne haartjes en is heel fijn voor het aanbrengen van highlighter op bijvoorbeeld de neusbrug. Stiekem vind ik de Fan Brush fijner voor het aanbrengen van highlighter dan de Setting Brush. Een nieuwe favoriet? Ja, zeker!

20170327_131850

Ik vind het een prima set van Real Techniques en wederom weer erg fijne kwasten. Op dit moment gebruik ik voornamelijk de Setting Brush en de Fan brush. De kwasten zijn van goede kwaliteit en hebben een prachtig uiterlijk. Roze, wat wil een vrouw nog meer? Overigens zit er ook nog een witte brushcup bij. Hierin kun je je kwasten netjes neerzetten. Mocht je niet alle kwasten uit de Sculpting Set gebruiken, dan zijn ze uiteraard ook los te koop.

De Real Techniques Sculpting Set kost €29,99 en is onder andere te koop bij Wehkamp, The make-up spot en Bol.com.

Heb jij al ervaring met Real Techniques? Zo ja, wat is jouw favoriete kwast?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

  1. says

    Wat een mooie set zeg! Ik wil nog dolgraag de setting brush hebben, want volgens mij is deze echt fijn om onder de ogen af te poeder en voor highlighter. De sculpting brush ziet er ook heel goed uit!

  2. says

    Wat een mooie set is dit. Ik heb ook een aantal RT kwasten die ik met veel plezier gebruik. Ik ben niet iemand die veel highlighter gebruikt dus deze set is ook niet echt “geschikt” voor mij, maar het klinkt wel heel fijn. Zoals ik van RT gewend ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *