Rimmel London Brow This Way

20180220_100914

Ik ben gezegend met volle wenkbrauwen, maar toch gaat er geen dag voorbij waarbij ik ze niet een beetje bij teken en opvul. Rimmel London heeft een groot assortiment met wenkbrauw producten, waaronder verschillende wenkbrauwkitjes en wenkbrauwgel. Nu komt het merk ook met nieuwe Eyebrow Pomade, potloden om vollere wenkbrauwen te creëren. Ik testte dit uit. Kijk je mee?

20180220_100949

Rimmel London heeft een ruim assortiment aan wenkbrauwproducten in de lijn Brow This Way. Zo gebruik ik zelf graag één van de wenkbrauwgels om de aanzet van mijn wenkbrauw iets op te vullen, maar er zijn ook nog Eyebrow Filling Powders, wenkbrauwkitjes en een highlighter potlood. Het assortiment breidt vanaf nu uit, want helemaal nieuw zijn de Rimmel London Brow This Way Eyebrow Pomade. Handige potloden die beloven tot wel 24 uur te blijven zitten.

20180220_101050

20180220_101016

Er zijn 3 verschillende kleuren verkrijgbaar van de wenkbrauwpotloden; 001 Light, 002 Medium en 003 Dark. Ik gok zo op het eerste oog dat de kleur 002 Medium het beste bij mij past.

2

De potloden hebben een dikke, romige punt die je heel gemakkelijk bij kunt slijpen. Op de swatches zie je links de donkerste kleur en rechts de lichtste. De kleuren verschillen zo minimaal van elkaar, maar wanneer je ze aanbrengt op je wenkbrauw is het verschil al een stuk groter. Overigens merk ik bij de swatches al hoe standvastig de kleuren zijn, want ze zijn nauwelijks te verwijderen.

2

Links mijn wenkbrauw zonder product en rechts mijn wenkbrauw met de Rimmel Brow This Way in de kleur medium. Qua kleur paste medium het beste bij de natuurlijke kleur van mijn wenkbrauw, maar is nog iets aan de lichte kant. Ik heb nu enkel het potlood gebruikt om het geheel strakker te maken en bepaalde lege plekjes in te vullen. Wat betreft het strak maken van de wenkbrauw gaat dit niet heel gemakkelijk. Het potlood heeft een dikke, niet al te scherpe punt maar het in vullen van de lege plekjes gaat erg gemakkelijk. Als ik het potlood zal gebruiken dan zou ik dit doen in combinatie met mijn geliefde, scherpe wenkbrauwpotlood die ik nu ook altijd gebruik. Enkel Rimmel Brow This Way doet helaas te weinig voor mijn wenkbrauwen. Het potlood blijft enorm goed zitten de gehele dag, daar is niets over gelogen. Ik moet zelfs een goede make-up remover gebruiken om de kleur volledig te verwijderen.

20180220_101132

 

De Rimmel London Brow This Way Eyebrow Pomade kost €8,99 en is te koop bij de drogisterij.

Wat gebruik jij altijd voor je wenkbrauwen?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

 1. says

  Prachtige foto’s!
  Mooi resultaat geven deze wenkbrauwpotloden.
  Maar ik zou zwarte willen.
  Door een val als kind heb ik een litteken van een hechting dus zou omdat ik
  zwarte wenkbrauwen heb een zwarte nodig hebben.

  Xoxo

  • Priscilla says

   Klopt! Daarom gebruik ik het potlood enkel voor het inkleuren van de wenkbrauwen en niet voor het strak maken zoals ik in het artikel schrijf.

 2. says

  Ik vind het altijd een heel gedoetje om de juiste kleur te vinden. Vooral omdat het vaak dan net te warm/roodachtig is en dat zie je dan weer te goed. Ik zal deze eens even gaan testen!

 3. says

  Wauw ik vind het resultaat er heel goed uit zien zeg! Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen de ‘Precisely My Brow Pencil’ en de 3D Browtones van Benefit. Ook beide super fijn!

  Liefs,
  Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *