Rimmel London Lasting Finish Extreme Lipstick

IMG_1069-01

It’s Time to Shine met de nieuwe Lasting Finish Extreme Lipsticks van Rimmel London! De lipsticks beloven naast een boterzachte textuur ook een krachtige kleur te hebben en tot wel 10 uur lang te houden. Kijk je mee?

IMG_1071-01

De nieuwe Rimmel London Lasting Finish Extreme Lipsticks beloven alles te geven wat je zoekt in een lipstick. Een boterzachte textuur, een intense kleur en een houdbaarheid tot wel 10 uur lang. Met maar liefst één haal worden de krachtige pigmenten een met de lippen en die beloftes maakte mij natuurlijk reuze nieuwsgierig.

IMG_1074-01

IMG_1079-01

520 Dat Red – 200 Blush Touch – 100 Hella Pink – 700 X-tremely Bare – 210 Mauve Maxx

De Rimmel London Lasting Finish Extreme Lipsticks zijn verkrijgbaar in 11 verschillende tinten, van klassiek rood, tot aan koraal en krachtig roze. Een selectie met verschillende kleuren, passend bij alle huidtinten.

IMG_1083-01

New Project (5)

New Project (6)

Wat betreft de houdbaarheid, daar is helemaal niets van gelogen. De lipsticks laten een intense kleur achter en vrijwel alle kleuren dekken prachtig. De lipsticks voelen enorm comfortabel en zacht aan op mijn lippen en een touch up gedurende dag is bijna niet nodig, de lipsticks hebben namelijk een hele fijne houdbaarheid. Met de nieuwe Rimmel London Lasting Finish Extreme Lipsticks kun jij heel veilig gaan genieten van je kerstdiner, zonder je zorgen te hoeven maken of je lipstick nog on fleek zit!

IMG_1072-01

520 Dat Red wordt waarschijnlijk dé kleur die ik ga dragen tijdens de feestdagen, maar de overige 4 kleuren zullen het aankomende, nieuwe jaar ook heel vaak gedragen worden.

De Rimmel London Lasting Finish Extreme Lipstick is vanaf heden te koop en verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos voor €12,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Prachtige kleuren, stuk voor stuk. Rood voor de kerst en X-tremely Bare voor door de weeks 🙂 Dat de kleur goed blijft zitten is heel fijn, dan hoef je het niet in de gaten te houden of er nog kleur op je lippen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *