Rimmel London’s Party On Glitter Look

IMG_9537-01

Nog heel even en dan is het alweer kerstmis. Speciaal voor deze mooiste tijd van het jaar brengt Rimmel London een aantal nieuwe producten uit die helemaal in het teken staan van glitters, glitters en nog eens glitters. Kijk je mee?

IMG_9538-01

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar tijdens de feestdagen pak ik flink uit met mijn make-up look. Ik draag vrijwel altijd een rode lipstick, een glitter eyeliner of oogschaduw is een must en mijn nagels zijn ook voorzien van een glinsterende laag nagellak. Speciaal voor deze tijd van het jaar brengt Rimmel London een aantal nieuwe producten uit die helemaal in het teken staan van glitters. Dat maakt deze producten dan natuurlijk ook helemaal geschikt voor de feestdagen. Rimmel London komt met 6 glinsterende Lip Arts en 3 nieuwe glittertinten uit de 60 Seconds Super Shine Nailpolish-lijn.

Rimmel London Lip Art Glitter €9,99

IMG_9540-01

IMG_9543-01

De Rimmel London Lip Art Glitter zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren; 100 Lit, 110 Steel, 120 Party Gal, 130 Hands Off, 140 Red-Y Or Not en 150 9 Lives. Deze kun je zowel los op de lippen aanbrengen, of als topper over een gekleurde lipstick. De kleuren zijn een en al glitter en de Lip Arts hebben een vloeibare substantie op waterbasis.

IMG_9547-01

Met de spons applicator kun je heel gemakkelijk de lijn van je lippen volgen, waardoor de kleur ook strak aangebracht kan worden. Let er wel op wanneer je de Lip Art als topper gebruikt, de spons applicator mee kleurt in de kleur van de lipstick.

IMG_9544-01

130 Hans Off – 140 Red-Y Or Not – 120 Party Gal – 150 9 Lives – 100 Lit – 110 Steel

32 31

Ik heb eerlijk gezegd een beetje gemixte gevoelens over de Rimmel London Lip Arts. De hoeveelheid glitters maakt het aanbrengen niet erg makkelijk en ook dekken de kleuren lang niet even goed. Wanneer je de Lip Art gebruikt als topper, vervaagt in het midden van de lippen de kleur van de lipstick waardoor het effect er niet bepaald mooier op wordt. De rode Lip Art 140 Red-Y Or Not vind ik erg mooi en ideaal voor de feestdagen, maar de overige kleuren zijn het niet voor mij. Ook zijn ze niet heel gemakkelijk aan te brengen door de vloeibare substantie, waardoor je het ‘even snel bij stiften van de lippen’ tijdens een kerstdiner wel kunt vergeten. Jammer, want het effect had erg mooi kunnen zijn.

Rimmel London 60 Seconds Super Shine Nailpolish €4,99

IMG_9542-01

De 3 nieuwe Rimmel London 60 Seconds Super Shine nagellakken zullen jouw feestlook compleet maken. De 3 nieuwe kleuren zijn; #831 Oh My Gold!, #833 Extra! en #832 On Fleek!. Zilver, goud en zwart met gouden glitters! De 60 Seconds lakjes van Rimmel vind ik altijd erg fijn. De kwastjes zijn lekker breed, wat het lakken van de nagels heel gemakkelijk maakt.

33

In tegenstelling tot de Lip Arts, word ik van deze nagellakken wel helemaal blij. Zowel de zilveren als het gouden lakje dekt mooi met 2 dunne lagen en het zwarte lakje met gouden glitters dekt zelfs al met 1 laag. Prachtig! Hier zit zeker wel een kleur bij die ik tijdens de feestdagen ga dragen.

IMG_9537-01

De Rimmel London Lip Art Glitter & de 60 Seconds Super Shine Nailpolish zijn exclusief verkrijgbaar bij Bol.com.

Pak jij tijdens de feestdagen ook flink uit met je make-uplook?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Die rode lipgloss is erg mooi, maar die eerste en laatste zijn geen succeskleuren.. bij niemand niet! Ik snap niet dat ze dat soort kleuren uitbrengen, haha. De nagellak vind ik dan wel weer erg geslaagd, vooral Extra! is erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *