Rimmel x Kate Anniversary collection

IMG_8534

Rimmel en Kate Moss vieren hun 15-jarige samenwerking met een speciale collectie, de ‘lip en nail Anniversary Collection’. In de collectie zitten 6 nieuwe lipsticks en 4 verschillende nagellakjes. Ik laat vandaag 2 producten uit deze veelbelovende collectie zien. Kijk je mee?

IMG_8536

De Lasting Finish lipsticks by Kate werden voor het eerst geïntroduceerd in 2011 ten eren van het 10-jarig jubileum van Rimmels en Kate’s samenwerking. De lipsticks zijn enorm populair en worden ook wel een wereldwijd fenomeen genoemd. Mooie rosègouden hulzen en Kate haar handtekening op de dop, daar mogen we het dit keer mee doen. Prachtig en luxe als je het aan mij vraagt, een echte eyecatcher.

IMG_8540

De lipsticks zitten niet alleen in nieuwe hulzen, maar er zijn ook 6 nieuwe fantastische kleuren. We worden verwend met 3 rode tinten; #51 Muse Red, #52 Idol Red en #53 Retro Red en 3 nude tinten; #54 Rock N Roll Nude, #55 My Nude en #56 Boho Nude.

IMG_8546

IMG_8551

De kleur die ik uit mocht testen is #51 Muse Red, een knal rode kleur. De pigmentatie ziet er op de swatch al prima uit en de lipstick voelt zacht en romig aan.

IMG_8563

Een klassieke rode kleur. Perfect voor de rode loper. Met deze lipstick op mijn lippen krijgt mijn zelfvertrouwen wel een gigantische boost. De lipstick blijft zeker 4 uur mooi zitten en voelt enorm comfortabel en romig aan op mijn lippen.

IMG_8542

Ik heb onlangs al een aantal kleuren van de Rimmel Super Gel nagellakjes getest en hier mijn eerlijke mening over gegeven. De houdbaarheid van deze lakjes is meer dan prima. De beloofde 14 dagen houden ze niet, maar met ruim 8 dagen mooi gelakte nagels mag ik absoluut niet klagen. De lakjes hebben een breed en rond afgesneden kwastje wat erg fijn is om de nagellak nauwkeurig aan te kunnen brengen. Overigens zitten er in de Anniversary Collection 4 kleuren; #044 Rock N Sparkle, #015 Boho-licious, #071 Gilty Pleasure en #042 Rock N Roll.

IMG_8560

De kleur die ik mocht uitproberen is #015 Boho-licious een prachtige subtiele nude kleur. Het lakje dekt volledig met twee dunne laagjes en de topcoat zorgt voor een waanzinnige glans en een gel effect.

IMG_8545

De collectie is niet heel groot, maar juist intiem. Dat betekent niet dat de Anniversary collection niet de moeite waard is, want ondanks dat de collectie klein is, zitten er toch veelzijdige en mooie tinten tussen.

De Super nailpolish by Kate kost €7,99 per stuk & de Lasting Finish lipstick by Kate kost €10,99 per stuk. De producten zijn te koop bij de drogisterij.

Wat vind jij van de hulzen van de Lasting Finish lipsticks by Kate? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik vind de huls van de lipstick wel mooi, maar niet bijzondere. Mooie, heldere kleur rood. Voor mij net iets té. De lakjes zijn fijn, dit is ook weer zo’n leuk kleurtje :-).

  2. says

    De lipticks vind ik erg mooi zo ook de huls. De kleur lak spreekt mij minder aan, wel ben ik benieuwd naar de andere kleuren nagellak van deze nieuwe collectie. Fijn en een duidelijk review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *