Rimmel Lasting Finish Breathable Concealer

20180106_191416

Onlangs reviewde ik al de nieuwe Rimmel Lasting Finish Breathable foundations, maar daar blijft het niet bij. Naast de foundation, lanceerde Rimmel namelijk ook nieuwe concealers. Vandaag zal ik alles vertellen over deze nieuwe concealers. Kijk je mee?

20180106_191226

De Rimmel Lasting Finish Breathable concealer is perfect in combinatie met de Rimmel’s luchtige, nieuwe foundation. De concealer belooft een medium dekking te hebben, maar zal alle imperfecties en oneffenheden wel minder zichtbaar maken. Daarnaast zorgt de concealer voor een gladde finish op de zones waar je het aanbrengt, zonder een zwaar, droog of maskerachtig effect achter te laten. De concealer belooft net als de Rimmel Lasting Finish Breathable foundation 25 uur lang te houden.

20180106_191343

De Rimmel Lasting Finish Breathable concealer is verkrijgbaar in 4 kleuren; 100 fair, 200 light, 300 medium en 400 medium dark. Zo op het eerste oog denk ik dat de kleur 100 fair licht genoeg is voor mijn huid. Het overige drietal is aanzienlijk te donker, maar zullen perfect passen bij een medium of donkerdere huidskleur.

3

Het concealer tubetje is voorzien van een cushion-applicator. Je drukt de concealer als het ware omhoog en zodra het terecht komt op de applicator kun je het rechtstreeks aanbrengen op de plek waar jij je concealer nodig hebt. Ik breng het voornamelijk aan onder mijn ogen. Voor het blenden gebruik ik wel een speciale concealer kwast. Hiermee kan ik het net iets netter en preciezer aanbrengen.

img_4917

100 fair – 200 light – 300 medium – 400 medium dark

Op mijn hand zie je vrijwel meteen het grote kleurverschil van de concealers. 100 fair lijkt nog steeds perfect bij mijn huidskleur te passen. 200 light zal wellicht in de zomer goed matchen met mijn huid, wanneer het gebruind is door de zon.

2

img_4606

Links zonder concealer en rechts met concealer. Zoals je kunt zien heb ik vrijwel altijd last van wallen en donkere kringen. De Rimmel Lasting Finish Breathable concealer camufleert het licht, maar in combinatie met de bijbehorende foundation zijn de wallen zo goed als weg. De kleur 100 fair matched perfect met mijn huidskleur en voelt heel luchtig en comfortabel aan op mijn huid.

20180106_191226

Ik ben erg tevreden over het uiteindelijke resultaat in combinatie met de bijbehorende foundation. Het enige minpunt is dat de cushion-applicator wel veel product vasthoud, waardoor de concealer ook snel opgaat. Het is dus overwegen of je het dat waard vindt.

De Rimmel Lasting Finish Breathable Concealer is te koop bij de drogisterij en kost €8,99.

Wat vind jij van het resultaat?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik vind de concealer mooi. Wat een flink verschil tussen de vier kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om het kussentje eraf te slopen, dat scheelt weer wat product :-).

  2. says

    Dit klinkt als een fijne, luchtige concealer. Ben wel benieuwd geworden of het mijn huid onder de ogen ook mooi gaat oplichten. Deze wil ik wel eens proberen!

  3. says

    Ik ben groot fan van de Rimmel London Match Perfection Highlighter – 010 Ivory – Concealer het is één van de weinigen met echt een mega lichte kleur, die jou denk ik ook heel goed zou passen. Ik wil deze ook proberen, denk zelfde kleur als jij hebt gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *