Selfie ready met Rimmel’s Insta-collectie

img_7068

Ben jij een echte selfie verslaafde, maar wil jij dat ook wel eens maken zonder een filter? Dat kan! Rimmel introduceert namelijk de selfie-ready insta-lijn waarmee jij de perfecte Instagram look kunt creëren. En nee, er komt geen filter aan te pas!

Wist je dat uit een recent onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld 5 uur per week besteden aan het maken van selfies? Dat zijn zo’n ruim 27.500 selfies in een heel mensenleven. Ik maak een stuk minder selfies nu ik moeder ben, maar ik kan mij haast niet voorstellen dat er echt zoveel tijd in gaat zitten. Om het ons vrouwen een stuk makkelijker te maken -en tijd te besparen- introduceert Rimmel de selfie-ready Insta-lijn, vol met makkelijk te gebruiken producten die corrigeren, camoufleren, fixeren en het gezicht laten stralen. De bestaande lijn wordt nu uitgebreid met een aantal producten waarvan ik vandaag een deel zal laten zien.

Rimmel Insta Flawless Perfecting Radiant Skin Tint €9,99.

img_7092

De Rimmel Insta Flawless Radiant Skin Tint zal de huid voorzien van een natuurlijke, stralend glans en wist de tekenen van vermoeidheid uit. Het hydrateerd de huid tot wel 24 uur lang en daarnaast zal het de huid ook verhelderen en perfectioneren. Het kan solo worden aangebracht op de huid voor een voor een stralende gloed, maar ook onder je favoriete foundation voor een langdurig effect. De Rimmel Insta Flawless Radiant Skin Tint is verkrijgbaar in 2 kleuren, 006 Light Medium en 007 Medium Dark.

22

De Rimmel Insta Flawless Radiant skin Tint heeft een draaidopje en je kunt heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren. De formule voelt heel luchtig aan, alleen is de kleur helaas te donker voor mij om solo te gebruiken op mijn gezicht. Voor onder mijn foundation is het perfect! Het product bevat ook nog een spf 15 wat ik een groot pluspunt vind!

Rimmel Insta Strobing Highlighter €8,99

img_7080

Highlighter, één van de make-upproducten die ik geen dag oversla. Ik vind het een prachtige uitvinding en weet hiermee net even de juiste punten in mijn gezicht te benadrukken. Je kunt de Rimmel Insta Strobing Highlighter zowel onder je make-up als boven je make-up dragen. Verkrijgbaar in 3 kleuren; Pink Glow, Golden Glow en Bronze Glow.
222

Wauw, wat een intense glow! De Pink Glow Strobing Highlighter is heel koel van kleur en doordat de verpakking uitloopt in een punt kun je heel gemakkelijk de juiste hoeveelheid doseren.

Rimmel Insta Fix & Matte €10,99

img_7101

Een glimmend gezicht is tegenwoordig een no go. De Rimmel Insta Fix & Matte is een transparante poeder die voor elke huidtint geschikt is. Je kunt de poeder gebruiken als fixerend poeder over de foundation zodat het goed houdt en langer mooi blijft. Maar ook voor het minder zichtbaar maken van porien en voor het matteren van de glanzende huid.
2

De poeder is zo op mijn vinger wit van kleur, maar op het gezicht smelt het samen met de huid en zie je vrijwel niks meer van de witte waas. De Rimmel Insta Fix & Matte poeder werkt perfect voor het fixeren van mijn foundation en het matteren van mijn huid. Dit is één van mijn favorieten uit de Rimmel Insta-collectie.

Rimmel Insta Fix & Go €10,99

img_7073

Rimmels Insta Fix & Go is een primer & setting spray in één en is al een van de bestaande producten van Rimmel. Ik moet heel eerlijk bekennen dat dit product mij nooit eerder is opgevallen, dus voor mij is het nog helemaal nieuw. Je kunt de Fix & Go spray zowel onder je make-up als boven je make-up aanbrengen en het zal ervoor zorgen dat je make-up de gehele dag en avond perfect zal blijven zitten! Ik vind het persoonlijk enorm fijn als fixing spray. Geen uitgelopen make-up meer, maar gewoon de gehele dag flawless! De spray verstuift trouwens enorm fijn!

img_7531

En dan natuurlijk nog een foto waarbij ik alle bovenstaande producten heb gebruikt. Vooral de Insta Fix & Matte poeder en de Insta Fix & Go vind ik erg fijn. Helaas is de highlighter eenmaal op het gezicht iets minder intens en moet het echt in lagen worden opgebouwd en de Rimmel Insta Flawless Radiant Skin Tint is helaas te donker van kleur. Wanneer ik het onder mijn foundation gebruik zie ik er eigenlijk weinig van terug. Of ik nu helemaal selfie ready ben, dat betwijfel ik. Maar er zitten zeker een aantal fijne producten tussen!

Rimmel’s Insta-collectie is te koop bij onder andere Kruidvat en Etos.

Welk product spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

  1. says

    Wat ze toch allemaal verzinnen. Als eerste maak ik bijna nooit selfies. En je weet onderhand wel dat ik niet zoveel heb met make up. Dus de combinatie die jij schetst gaat niet op voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *