Sally Hansen Color Therapy Lazy Summer Collection

20170810_110402

Speciaal voor het zomerseizoen heeft Sally Hansen uit haar Color Therapy collectie 7 zomerse en schitterende kleuren in de spotlights gezet. Zeven kleuren die je nagels en je zonnige, bruine tint extra laten opvallen. Kijk je mee?

20170810_110334

sally-hansen-color-therapy-lazy-summer-collection-all-colours

In de zomer geven wij ons meer bloot en spelen de nagels van je handen, maar ook van de voeten een belangrijke rol. Het is dan ook niet zo gek dat wij vrouwen gedurende de zomer onze nagels sneller voorzien van een prachtige kleur. De Sally Hansen Color Therapy nagellakken voorzien de nagels niet alleen van een zomerse tint, maar verzorgen de nagels ook met de argan-olie formule. Deze formule zit in de nagellaken zelf, maar ook in de bijbehorende top coat.

De kleuren uit de Sally Hansen Lazy Summer collectie zijn niet nieuw, maar 7 kleuren uit de huidige collectie zijn in de spotlights geplaatst. Dit zijn van links naar rechts; #240 Primrose and Proper, #380 Ohm My Magneta, #320 Aura’nt You Relaxed, #130 Therapewter, #290 Pampered in Pink, #460 Teal Good en #340 Red-iance.

20170810_110558

Ik ontving de kleuren Aura’nt You Relaxed?, Ohm My Magneta en Therapweter. Wat mij betreft de mooiste 3 kleuren uit de collectie. Althans, 3 kleuren die ik snel zou dragen in de zomer! De Color Therapy nagellakken bevatten een complex van Argan, Acai en Teunisbloemolie om de conditie van zwakke, droge nagels te herstellen. Argan olie bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en Vitamine E dat een belangrijke anti-oxidant is voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde nagels. De nagellakken voorzien je dus niet alleen van een prachtige kleur, maar zullen je nagels zonder dat je het door hebt ook verzorgen.

20170810_110453

De kwastjes blijf ik fantastisch vinden! En alsjeblieft, laat er nooit een verandering plaats vinden. De kwastjes zijn lang en breed, waardoor het lakken van je nagels appeltje-eitje wordt.
3
Och ik ben verliefd op dit kleurtrio. Aura’nt You Relaxed? is een prachtige, zalmrose tint. En in combinatie met bruingekleurde handen zal de kleur nog feller worden. Ohm My Magneta is een mysterieuze donkerroze tint en Therapewter is een groene kleur met een metallic effect. De 2 roze kleuren dekken al perfect met 1 dun laagje en met de groene metallic kleur creëer je het mooiste effect met 2 dunne laagjes.

20170810_110514

De Color Therapy nagellakken breng je aan zonder base coat. Daarna verzegel je de nagel met de bijbehorende top coat. Deze extra laag zorgt voor een waanzinnige glans, maar zorgt tevens ook voor een langduriger resultaat en voorkomt het verbleken van de kleur. Daarnaast is er ook een bijbehorende nail & cuticle oil. Dit is een olie die je aanbrengt op de nagelriemen dat de huid verzorgt rondom de nagel. Mocht je last hebben van uitgedroogde velletjes, dan is de olie echt een uitkomst!

20170810_110537

De lakken hebben bij mij een houdbaarheid van gemiddeld 5 dagen, wat ik meer dan prima vind! Ik was al enthousiast over de Color Therapy nagellakken van Sally Hansen, maar deze kleuren geven mij nog meer het gevoel dat mijn nagels gezien mogen worden.

De Sally Hansen Color Therapy nagellakken zijn verkrijgbaar bij onder andere Ici Paris Xl en kosten €11,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *