Een mix review met Sally Hansen

IMG_8595

Als het op nagellak aankomt is Sally Hansen een van mijn favoriete merken. De lakjes zijn kwalitatief goed, hebben fijne kwastjes en blijven vrij lang zitten. Momenteel is er een nieuwe collectie uit behorend bij de miracle gel collectie en zijn de lakjes van de salon manicure lijn vernieuwd. Ik mix een aantal van deze kleuren vandaag in een review. Kijk je mee?

IMG_8600

De welbekende Sally Hansen Salon Manicure lakjes zijn vernieuwd naar 3.0. Om de lakjes nog beter te maken bevatten de nieuwe Salon Manicure nagellak nu een keratine complex dat zorgt voor een nog steviger resultaat van de nagels. Verder bevatten de lakjes nog 7 voordelen die allemaal passen in 1 flesje. Het is een basecoat, een nagelverharder met dus een nieuwe keratine complex, een groei stimulerende verzorging, een top coat, ´chip-resistant´, een salonkleur en een gel-achtig glanzende finish in één.

IMG_8601

Er zijn momenteel 26 van de in totaal 32 kleuren verkrijgbaar. Een breed assortiment aan kleur dus en voor ieder wat wils. Ik zal de kleuren 565 Aria Red-y?, 175 Arm Candy en 374 Mauve Along laten zien.

IMG_8602

De kwastjes van de Sally Hansen nagellakjes zijn fantastisch. Breed en lang, de perfecte combinatie om in een hand omdraai je nagels strak gelakt te hebben.

Ik draag op iedere foto 2 laagjes nagellak..

IMG_8638

175 Arm Candy

Op het eerste oog een mooie nude kleur, maar het uiteindelijke resultaat op mijn nagels is toch wel heel anders. Het lakje dekt helaas niet, zelfs niet met een extra derde laag. Wel erg mooi als French manicure, maar daar moet je maar net zin in hebben.

IMG_8641

374 Mauve Along

Een geweldige bruine, nude tint. Dekt perfect met 2 dunne laagjes en laat een waanzinnige glans achter.

IMG_8650

565 Aria Red-y?

Opvallend, dat is de kleur zeker. Een kleur die ik graag draag! Ook dit lakje dekt volledig met 2 dunne laagjes.

IMG_8604

Naast de Salon Manicure collectie heeft Sally Hansen ook de Miracle Gel collectie. Deze lakjes gebruik je in combinatie met een topcoat die zorgt voor een gel effect. Tevens zorgt deze topcoat voor een nog mooiere glans, een kleurbehoud van wel 14 dagen en de look van een gelmanicure zonder een bezoekje te brengen aan een nagelsalon.

IMG_8605

Onlangs presenteerde Sally Hansen 5 nieuwe tinten in haar Royal Splender collectie. #234 Plush Blush, #238 Regal Rose, #244 Mauve-olous, #444 Off With her Red! en #474 Can’t Beet Royalty. Ik zal de kleur #238 Regal Rose laten zien.

IMG_8646

238 Regal Rose

Een mooie poeder roze kleur met een licht glittertje erin verwerkt. Erg mooi, neutraal en geschikt voor iedere gelegenheid. Dekt prima met 2 dunne laagjes.

IMG_8607

De Salon Manicure lakjes blijven ongeveer 3 tot 4 dagen mooi zitten, daarna zijn mijn nagels toch echt wel toe aan een nieuwe kleur. De kleuren zijn mooi, veelzijdig, maar helaas niet allemaal even dekkend. Het Miracle Gel lakje bleef ruim 7 dagen perfect op mijn nagels zitten. Daarna begon het langzaam te scheuren en af te breken. Overigens lakken de lakjes echt fantastisch en drogen ze snel op! De lakjes zijn weer een prima toevoeging aan het Sally Hansen assortiment en na het reviewen van deze lakjes blijft het merk zeker tot een van mijn favoriete nagellak merken behoren!

De Sally Hansen Salon Manicure lakjes zijn te koop voor €9,99 per stuk en de Miracle gel lakjes voor €11,99 per stuk. Sally Hansen is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Heb jij al ervaring met de nagellakken van Sally Hansen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Mauve Along en Regal Rose vind ik twee mooie lakjes. De andere kleuren /dekking zijn niet zo mijn ding. Over de lakjes van Sally Hansen lees ik altijd alleen maar goede dingen, ik heb nog nooit zo’n lakje gedragen dus ben er we nieuwsgierig naar :-).

  2. says

    ziet er goed uit alleen jammer van dat eerst lakje dat die eigenlijk alleen mooi is bij french manicure. Daardoor zou ik m waarschijnlijk nooit dragen omdat het een net-niet kleurtje is. Die bruine is mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *