NIEUW | Sally Hansen Color Therapy nagellak met Argan olie

img_1065

Onlangs kreeg ik een manicure van Sally Hansen en werden de nieuwste nagellakken gepresenteerd, de Sally Hansen Color Therapy nagellakken met Argan olie. Vandaag is het de hoogste tijd om jullie alles over deze nieuwe lakken te vertellen! Lees je mee?

img_1064

Mocht je voorzien willen zijn van een prachtige kleur op je nagels, maar tegelijkertijd ook je nagels willen verzorgen , dan zit je met de nieuwe Sally Hansen Color Therapy nagellakken goed. De nieuwe lijn nagellakken bevat namelijk een complex van Argan, Acai en Teunisbloemolie om de conditie van zwakke, droge nagels te herstellen. Argan olie bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en Vitamine E dat een belangrijke anti-oxidant is voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde nagels. De nagellakken voorzien je dus niet alleen van een prachtige kleur, maar zullen je nagels zonder dat je het door hebt ook verzorgen.

20170207_133302

In samenwerking met Madeline Poole -de global ambassadeur van Sally Hansen- zijn er 38 verschillende kleuren ontwikkeld. De kleuren variëren van nude en koraal tinten naar roze en felle tinten. Daarnaast is er ook nog een bijbehorende Top coat en nail & cuticicle oil. Bij deze lakjes is een base coat overbodig en het oliecomplex uit de lakjes kan direct in contact komen met de nagel. Ik zal de kleuren 450 Reflection Pool, 190 Blushed Petal en 290 Pampered in Pink laten zien inclusief de top coat en nail & cuticicle oil.

20170207_133323

Gelukkig is er geen verandering qua kwastjes, want deze vind ik enorm fijn van Sally Hansen. Lang en breed, waardoor het lakken van je nagels appeltje-eitje wordt. De verpakking is vrijwel ook hetzelfde, alleen bevatten de Color Therapy lakken een rosé gouden dop. Prachtig!

img_0985

190 Blushed Petal
Hoewel ik in eerste instantie dacht dat dit een nude kleur zou zijn, neigt de kleur enorm naar een perzik tint. Heel mooi, elegant en subtiel. Het lakje dekt net met 2 dunne laagjes.

img_0989

290 Pampered in Pink
Ik ben dol op roze knal kleuren en de kleur die ik aangebracht kreeg tijdens de manicure leek ook erg veel op deze kleur! Dekt volledig met 2 dunne laagjes.

img_0994

450 Reflection Pool
Metallic blauw, heel bijzonder. Deze kleur heeft wel iets meer moeite met de dekking. Ik bracht 3 dunne laagjes aan voor dit gewenste effect.

20170207_133354

De Top coat dien je, zoals de naam al zegt, na het lakken van de kleur op je nagels aan te brengen. Deze extra laag zorgt voor een waanzinnige glans, maar zorgt tevens ook voor een langduriger resultaat en voorkomt het verbleken van de kleur. De nail & cuticle oil is een olie die je aanbrengt op de nagelriemen en verzorgen de huid rondom de nagel. Mocht je last hebben van uitgedroogde velletjes, dan is de olie echt een uitkomst!

20170207_133715

Een beloofde houdbaarheid hebben de lakjes vrijwel niet, maar ik kan je vertellen dat de lakjes zo’n 5 dagen mooi blijven zitten. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je doet. Maar ik kan je vertellen dat ik, als mama, veel bezig ben met mijn handen gedurende dag. Een houdbaarheid van 5 dagen vind ik dan ook meer dan prima! Verder drogen de lakjes snel op en ik blijf het zeggen, de kwastjes zijn ontzettend fijn. Ja, ik ben enthousiast over die nieuwe Sally Hansen Color Therapy nagellakken.

De Sally Hansen Color Therapy nagellakken zijn vanaf half februari verkrijgbaar bij onder andere Ici Paris Xl en kosten €10,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

 

 

Comments

  1. says

    Aaah love die nudekleur! Ik zag trouwens bij een Amerikaanse YouTuber dat ze die blauwe over een zwarte nagellak had aangebracht en dat was ook heel gaaf. Had hij ook meteen minder laagjes nodig 🙂 Ik vind 5 dagen altijd wel een prima houdbaarheid, zeker omdat ik graag na een paar dagen alweer wissel van kleur haha.

  2. says

    Wat een schatjes zeg! <3 Super leuk dat je ze hebt mogen ontvangen voor review. Dat zou voor mij echt de nagellakhemel zijn haha. Ik vind de blauwe en rode het mooist, maar voor naar kantoor is de nudekleur ook prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *