NIEUW | Sally Hansen Insta-Dry

IMG_0264-01

Sally Hansen introduceert een compleet nieuwe lijn met nagellak, de Insta-Dry lijn. De unieke formule biedt je een extra dagje kleur en chip-resistentie, waardoor je extra lang van je nagellook kunt lang genieten. In Amerika schijnen deze nagellakken al een enorme hit te zijn en ik testte deze uiteraard uit. Kijk je mee?

IMG_0263-01

De nieuwe Sally Hansen Insta-Dry nagellakken bieden een 3-in-1 formule, waarbij zowel de base coat, als de kleur en de top coat in één flesje zit. De unieke formule biedt je daarnaast ook een extra dagje kleur en chip-resistentie, waardoor je extra lang van je mooi gelakte nagels kunt genieten. Ook beloven de lakjes in 60 seconden te drogen en met maar liefst 1 laagje al een mooie dekking en glans te geven.

IMG_0267-01

De Sally Hansen Insta-Dry is uitgebracht met 44 verschillende kleuren. De collectie bestaat voornamelijk uit draagbare kleuren als nude, roze, rood en paars. De kleuren die ik zal laten zien zijn; #213 Mauve It, #258 Shooting Star en #563 Silver Stallion.

IMG_0272-01

De kwastjes van de Insta-Dry nagellakken scoren wat mij betreft al een hoop punten. Deze zijn lang én breed wat het lakken van de nagels heel gemakkelijk maakt.

3

De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. De glitterlak vind ik persoonlijk mooier als topcoat en de combinatie met #213 Mauve It is wat mij betreft goed geslaagd. De lakjes dekken inderdaad volledig met 1 dunne laag en brengen heel fijn en gemakkelijk aan. De zilveren kleur verbaasd mij het meeste, want deze kleur wordt vaak na 1 laagje streperig, maar dat heeft deze kleur absoluut niet. In tegenstelling tot veel andere merken weet Sally Hansen deze juist mooi en egaal te krijgen, al na 1 laagje.

IMG_0273-01

Wat betreft de droogtijd van 60 seconden, vind ik dit toch wel wat aan de korte kant. 60 seconden leek mij al iets te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Na een minuut of 4 is de nagellak goed gedroogd, wat ook meer dan prima is. De kleuren blijven ongeveer 3 tot 4 dagen mooi zitten.

De nieuwe Sally Hansen Insta-Dry nagellak is onder andere verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat en kosten €5,99 per stuk. 

Wat vind jij van het resultaat van 1 laagje?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *