NIEUW | Sally Hansen Jelly Belly Insta-Dri Collectie

IMG_0689-01

Sally Hansen presenteert een snoeperige nagellak collectie in samenwerking met Jelly Belly. Het zal je niet verbazen dat de kleuren helemaal zijn geïnspireerd op de mierzoete Jelly Beans. Vandaag zal ik je de gehele collectie laten zien. Kijk je mee?

IMG_0691-01

Wie kent ze niet, de mierzoete, gekleurde Jelly Beans. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze zelf vaak nét iets te zoet vind, maar een nagellak collectie geïnspireerd op de snoepjes en de kleuren maakt mij helemaal vrolijk. De Jelly Belly nagellakken beloven met maar liefst 1 laagje te dekken en in 60 seconden helemaal opgedroogd te zijn.

IMG_0693-01

#621 Coconut – #623 Buttered Popcorn – #624 Peach – #625 Very Cherry – #626 Strawbery Cheesecake – #627 Bubble Gum – #628 Tutti-Frutti

De Sally Hansen Jelly Belly Insta-Dri Collectie bestaat uit 7 verschillende kleuren. 3 basic kleuren en 4 kleuren waarin glitters verwerkt zitten, in verschillende kleuren. Een collectie vol vrolijke kleuren als je het mij vraagt!

IMG_0695-01

De kwastjes van de Sally Hansen Insta-Dri nagellakken vind ik erg fijn. Ze zijn lang én breed, wat het lakken van de nagels heel gemakkelijk maakt. Wel merk ik dat niet alle haartjes van de kwastjes helemaal hetzelfde zijn. Zo loopt het kwastje van bijvoorbeeld de rode nagellak veel rechter, waardoor het wat lastiger is om netjes te lakken in de hoeken van de nagels.

New Project (13)

De witte nagellak #621 Coconut heeft minimaal 2 lagen nodig om mooi te dekken. Eenmaal gedroogd vind ik het resultaat erg mooi. Bij #623 Buttered Popcorn en #624 Peach heb ik ook 2 lagen gebruikt om iets terug te kunnen zien van de kleur, maar ik ben niet helemaal tevreden met het resultaat. Het oogt slordig op de nagels, dus persoonlijk vind ik deze glitterlakken leuker om te gebruiken als topcoat.

New Project (14)

Zowel #625 Very Cherry en #627 Bubble Gum hebben maar 1 laag nodig om volledig te dekken. Beide kleuren zijn prachtig en enorm opvallend. #626 Strawberry Cheesecake en #628 Tutti-Frutti heb ik gebruikt als topcoat over de roze en rode nagellak. Het effect vind ik op deze manier veel leuker en de glitters komen op deze manier ook meer tot z’n recht. Vooral Tutti-Frutti is heel gaaf!

IMG_0689-01

Als ik heel eerlijk moet zijn had ik het effect van de glitternagellakken heel anders verwacht. Wil je echt een mooi en dekkend resultaat, dan raad ik toch zeker aan minimaal 3 lagen te gebruiken. Maar dat heeft natuurlijk ook weer een niet gewenst effect op de droogtijd van de beloofde 60 seconden. Hoe meer lagen, hoe langer het duurt voor de nagellak helemaal opgedroogd is. De rode en knalroze kleur vind ik fantastisch!

De Sally Hansen Jelly Belly Insta-Dri collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij Etos en DA. De nagellakken kosten €5,99 per stuk. 

Wat vind jij van de Jelly Belly Collectie?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *