Nieuwe kleuren | Sally Hansen Salon Manicure nagellak

20170111_130311

Een nieuw jaar en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor nieuwe, frisse kleuren op je nagels. Sally Hansen bracht 6 nieuwe Salon Manicure lakjes uit met kleuren die momenteel hot zijn op de catwalks. Ik laat vandaag 3 van de 6 kleuren zien. Kijk je mee?

20170111_130347

214 Freedom of Peach-218 Devil Wears Nada-237 World is My Oyster

De volledige 6 nieuwe kleuren zijn;

#237 World is My Oyster – parelmoer koperen nude
#218 Devil Wears Nada – gedurfd roze – beige
#214 Freedom of Peach – een zongerijpte perzik tint
#632 Society Ruler – diep bordeauxrood
#700 Hooked On Onyx Vamp – glossy glanzend zwart
#242 Mauvin’ On Up – romig roze – paars

De kleuren zijn vrijwel allemaal rustig en nude van kleur met 2 flinke knallers, rood en zwart. Wat mij betreft een goede kleurkeuze en geschikt voor het gehele jaar.

20170111_130436

De nagellakken van Sally Hansen staan al lange tijd in mijn top 3 betreft nagellak merken. De kwastjes zijn perfect, lang en breed en zorgen ervoor dat het lakken van je nagels heel gemakkelijk wordt. Daarnaast bevatten de lakjes een alles in een formule met hierin een base en top coat, een nagelverharder, een vitaliserende groei-stimulerende behandeling, een professionele salonkleur, een gelachtige glans en de lakjes zijn chip proof. De nagellak droogt daarnaast ook nog eens lekker snel op!

Op iedere foto draag ik 2 laagjes nagellak

img_0699

#218 Devil Wears Nada
Voor de veilige kleuren liefhebbers is dit de perfecte tint. Zacht nude, oogt heel vrouwelijk en netjes. De kleur maakt mijn handen wel iets bleker, maar dat moet ik maar voor lief nemen. Dekt mooi en niet streperig met 2 dunne laagjes.

img_0704

#214 Freedom of Peach
Mijn favoriet van de 3, een geweldige perzik tint. Perfect voor de aankomende lente of de zomer wanneer mijn handen net even iets gebruinder zijn. Dekt ook met 2 dunne laagjes.

img_0709

#237 World is My Oyster
Bruin metallic, heel bijzonder. Het effect komt niet helemaal over op de foto, maar het lakje mag er zeker zijn! Dekt al met 1 dun laagje, maar voor het mooiste effect breng ik zelf nog een tweede laag aan.

20170111_130409

De Sally Hansen Salon Manicure nagellakken beloven 10 dagen mooi te blijven zitten. Dit is helaas iets te mooi om waar te zijn. De lakjes houden het gemiddeld 3 tot 4 dagen bij mij, daarna zijn mijn nagels wel toe aan een nieuwe kleur. Voor mij geen probleem, ik wissel toch gemiddeld na 3 dagen af van kleur.

De nieuwe Sally Hansen Salon Manicure nagellakken zijn vanaf nu te koop bij onder andere Douglas & Kruidvat en kosten €9,99 per stuk.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Jammer dat de kleuren niet echt zo lang blijven zitten. Dat was toch handig geweest 😉 De kleuren zijn wel prachtig! De bruin metallic lak is mijn favoriet.

  2. says

    De nude is voor mij net iets té licht, maar de peachy kleur vind ik tof en ook het effect van de bruine metallic lak lijkt mij mooi. Jammer dat ze niet zo heel lang blijven zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *