Sally Hansen Adventure Land Collection

20170912_191218

De vakantieperiode is weer voorbij en inmiddels komt iedereen weer in het oude ritme. Of je nu naar je werk gaat of naar school, het blijft een omschakeling om weer van je zomerse strandoutfit naar je normale alledaagse kleding te gaan. Om je daarbij een handje te helpen staan er per september 7 Sally Hansen nagellakken in de spotlights, de Sally Hansen Adventure Land Collection. Kijk je mee?

 

sally-hansen-miracle-gel-adventure-land-collectie-alle-kleuren

Van links naar rechts
#120 Bare Dare – #204 Adrenaline Crush (nieuw) – #220 Pink Tank – #247 Little Peony – #446 Ready,Set,Run (nieuw) – #572 Wild For Violet (nieuw) – #656 Swim Upstream (nieuw).

20170912_191430

20170912_191455

Madeline Pool, Sally Hansen’s Global Color ambassadeur, liet zich inspireren door haar laatste reis. De mooiste en meest inspirerende kleuren die ze tegenkwam, vertaalde ze naar 4 nieuwe kleuren. Samen met 3 bestaande kleuren ontstond de Sally Hansen Adventure Land Collectie.

De kleuren die ik ontving zijn #656 Swim Upstream, #446 Ready, Set, Run! en #247 Little Peony. De Sally hansen Miracle Gel nagellakken zijn en blijven een groot favoriet bij mij. Met deze lakken creëer je gellook nagels zonder het gebruik van een led-lamp. Je brengt de gewone nagellak kleur aan op je nagels en vervolgens lak je je nagels af met de speciale topcoat (het zwarte flesje). De kleuren beloven 14 dagen mooi te blijven zitten. Dat vind ik zelf iets te mooi om waar te zijn, maar ze blijven zeker een ruime week mooi zitten. En mocht je de kleur zat zijn, dan kun je het heel gemakkelijk verwijderen met nagellak remover.

20170912_191516

De kwastjes blijven fantastisch! Door de fijne lengte en breedte, zijn mijn nagels in een handomdraai strak gelakt.

3

#247 Little Peony is een prachtige, rustige, licht roze kleur. Heel zacht, maar deze kleuren hebben vaak wat meer moeite met het dekken. Deze kleur helaas ook, maar met 3 hele dunne laagjes creëer je een mooi effect.

#446 Ready, Set, Run! is een bijzondere klassiek rode kleur. Er zit een subtiele glitter in verwerkt, wat het effect van de rode kleur nog mooier maakt. Dekt overigens al met 1 dun laagje!

#656 Swim Upstream is een bijzondere blauwe kleur en heel anders dan de 2 voorgangers. Wat mij betreft een hele gave kleur voor de herfst en dekt ook perfect met 1 dun laagje.

20170912_191536

Wat een geweldige collectie weer van Sally Hansen en eigenlijk ben ik ook wel benieuwd naar de andere nieuwe kleuren. Ja, met deze kleuren komen wij de werkende dagen wel weer door en kunnen wij langzaam aftellen naar de eerstkomende vakantie.

De Sally Hansen Miracle Gel nagellakken zijn onder andere te koop bij Etos en kosten €11,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    De lichtroze vind ik erg mooi maar omdat die kleur slechter dekt in één keer en ik niet zo goed ben in meerdere lagen aanbrengen zou ik de blauwe eens willen proberen.

  2. says

    Wat een mooie kleuren! Ik vind vooral die rode tint prachtig. Zelf baal ik ook wel een beetje dat Sally Hansen niet dierproefvrij is. Voordat ik de overstap naar dierproefvrije producten maakte, gebruikte ik dit merk altijd graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *