Sally Hansen Bohemian Summer Festival Look

20170710_193419

Een van de zomertrends is de Bohemian Look. Hierop geïnspireerd, zet Sally Hansen 4 Miracle Gel lakjes in het zonnetje waarmee jij op ieder festival de aandacht zal trekken. Kijk je mee?

20170710_193513

20170710_193539

De Sally Miracle Gel lakjes zijn wat mij betreft echte toppers. Met deze nagellak creëer je gellook nagels zonder het gebruik van een led-lamp. Je brengt de gewone nagellak kleur aan op je nagels en vervolgens lak je je nagels af met de speciale topcoat (het zwarte flesje). De kleuren beloven 14 dagen mooi te blijven zitten. Dat vind ik zelf iets te mooi om waar te zijn, maar ze blijven zeker een ruime week mooi zitten. En mocht je de kleur zat zijn, dan kun je het heel gemakkelijk verwijderen met nagellak remover.

Sally Hansen liet zich inspireren op de Bohemian trend en zette 4 bestaande kleuren in het zonnetje. Met deze 4 kleuren zal jij schitteren op ieder festival. De kleuren uit deze look zijn; #110 Birthday Suit, #240 B Girl, #220 Pink Tank en #370 Sugar Fix. Een mooie variatie van vrouwelijk, speels en zacht.

20170710_193619

Naast de fijne houdbaarheid van de lakjes ben ik ook dol op de kwastjes. Deze zijn lang en breed wat het lakken van de nagels enorm gemakkelijk maakt. Met een simpele beweging zijn je nagels in een handomdraai gelakt.

 

22

#110 Birthday Suit & #240 B Girl

Birthday Girl is een mooie nude tint, maar dekt helaas niet met 2 laagjes. Ondanks dat vind ik het toch een mooie, zachte en vrouwelijke kleur. B Girl dekt ook net niet helemaal met 2 dunne laagjes, maar een stuk beter dan Birthday Girl. Ik hou van deze mintgroene kleur. Het is opvallend, maar tegelijkertijd nog wel binnen mijn comfortzone.
2

#370 Sugar Fix & 220 Pink Tank

Sugar Fix is een opvallende, speelse blauwe kleur. Erg gewaagd, maar perfect voor de zomer en festivals. Pink Tank is knal roze. Heel vrouwelijk en zoet. Beide lakjes dekken mooi met 2 dunne lagen.

20170710_193600

Ik blijf enthousiast over de Sally Hansen Miracle Gel nagellakken. Ondanks dat ik geen festivalganger ben, begrijp ik de kleurkeuze. Ze zijn uiteenlopend, maar tegelijkertijd allemaal erg geschikt voor de zomer. B Girl en Pink Tank zijn mijn favoriet!

De Sally Hansen Miracle Gel nagellakken zijn onder andere te koop bij Etos en kosten €11,99 per stuk.

Welke kleur zou jij dragen op een festival? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

  1. says

    Jammer dat de eerste twee lakjes niet zo goed dekken, gelukkig doen de laatste twee dit wel. Ik was vooral benieuwd naar het mintgroene lakje, maar aangezien de dekking nog niet geweldig is na 2 laagjes wordt dat hem niet voor mij.

  2. says

    Wat een prachtige kleurtjes zeg, jammer dat ze niet zo goed dekken. Ik ben er na 2 laagjes altijd wel klaar mee 😉 Zelf heb ik een diep paarse kleur van Sally Hansen en die draag ik graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *