Sally Hansen Donut Shop Collectie

IMG_1530-01

In deze bizarre tijd kunnen wij vrouwen allemaal wel iets vrolijks gebruiken. Sally Hansen werd hierdoor geïnspireerd en bracht een vrolijke nagellakcollectie uit, de Sally Hansen Donut Shop collectie. Kijk je mee?

IMG_1533-01

De Sally Hansen Donut Shop collectie is een collectie met vrolijke, op donut geïnspireerde kleuren. Zover ik kan zien zijn de kleuren niet nieuw, maar geselecteerd uit de bestaande collectie. De lakjes komen uit zowel de Sally Hansen Insta-dri collectie en de Sally Hansen Miracle Gel collectie. Roze en nude als mooie basis en glitters als een leuke topping.

IMG_1538-01

#238 Regal Rose – #220 Pink Tank – Top Coat

New Project (16)

Regal Rose is een prachtige poederroze, licht shimmerende lak. Pink Tank is daarentegen een stuk feller, maar wederom ook erg mooi. Beide nagellakken dekken volledig met 2 dunne lagen. De bijbehorende top coat zorgt voor een gellook effect (zonder lamp) en zorgt ervoor dat de nagellak nóg langer blijft zitten. Bij mij gemiddeld een week.

IMG_1535-01

#183 Making Muf – #258 Shooting Star – #483 Grape Shifter

New Project (17)

Making Muf is een nude tint met een parelmoer glans als effect. Erg mooi en vrouwelijk. Shooting Star heb ik gebruikt als top coat over deze lak en eigenlijk moet ik bekennen dat ik het effect wel erg leuk vind. Grape Shifter heb ik gebruikt als top coat over de Regal Rose nagellak. Ook een mooi effect, maar iets opvallender en drukker.

New Project (15)

Ik ben altijd enorm tevreden over de nagellakken en dan met name de kwastjes. Zowel de kwastjes van de Miracle Gel als de Insta-dri lakken zijn lang en breed, wat het lakken van de nagels heel gemakkelijk maakt.

IMG_1533-01

De Sally Hansen Donut Shop collectie is kleurrijk en mocht je even niks te doen hebben, dan is het altijd een goed tijdverdrijf je nagels te voorzien van een mooie kleur. De glitters zal ik niet heel snel dragen, maar de basiskleuren zeker wel!

De Sally Hansen Donut Shop nagellakken zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. Sally Miracle Gel €11,99 & Sally Hansen Insta-dri €5,99.

Wat vind jij van de op donut geïnspireerde nagellakken?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik vind het prachtige kleuren en d naam ook zo grappig, ik dacht dus echt dat het om een donut shop ging, tot ik de nagellak zag 😉 Ik ken dit merk niet, maar ga de volgend keer even kijken bij het kruidvat!

  2. says

    Mooie kleurtjes! Ik kijk eigenlijk het eerste altijd naar die glitter nagellakjes. Maar op de nagels vind ik ze dan weer een stuk minder helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *