Sally Hansen Holiday Decadence Collectie

IMG_9550-01

Jouw feestelijke look is natuurlijk niet compleet zonder feestelijk gelakte nagels. Net op tijd voor de feestdagen introduceert Sally Hansen haar Holiday Decadence collectie. Mocht jij er nog niet over uit zijn welke kleur jouw nagels gaan worden, dan zit hier wellicht nog een leuke kleur tussen! Kijk je mee?

IMG_9552-01

IMG_9554-01

061 Tiramis-you – 063 Frosted Berries – 062 Good Cheery – 064 Make it Nice – 066 Sprinkled With Love – 065 Garnish Attention 

De Sally Hansen Holiday Decadence collectie is zoals je ziet qua kleurkeuze lekker veelzijdig. Ga voor zilveren glitters tijdens New Years Eve, rood tijdens de feestdagen of houd je nagels subtiel bij je little black dress.

De kwastjes van Sally Hansen vind ik fantastisch en wat mij betreft hoeven ze hier ook nooit meer iets aan te veranderen. De kwastjes zijn lang en breed wat het lakken van mijn nagels heel gemakkelijk maakt. Bij de 6 Miracle Gel nagellakken hoort een bijbehorende top coat die zorgt voor een gel-look effect zonder ook maar een LED-lamp aan te hoeven raken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 2 dunne lagen aanbrengen van de kleur met daaroverheen een dunne laag van de top coat. De beloofde 14 dagen houden de lakjes bij mij niet, maar mijn nagels zijn zeker ruim een week voorzien van een prachtige kleur.
33 31

Het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren. Of je dit jaar nou voor rustige nagels wilt gaan of wilt uitpakken met glitters, het kan allemaal. Alle lakjes dekken volledig met 2 dunne lagen, enkel 064 Make it Nice gebruik ik als top coat.

IMG_9560-01

Wat een prachtige, feestelijke collectie van Sally Hansen. Ik blijf gek op dit merk en tussen deze collectie zit vast voor iedereen een bijpassende kleur!

De Sally Hansen Miracle Gel nagellakken kosten €14,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en kruidvat.

Weet jij al welke kleur jij jouw nagels lakt tijdens de feestdagen?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wat een mooie lakjes zeg. Ik vind het hele lichte roze kleurtje heel mooi en de bordaux rode kleur. Ik kan dat woord nog steeds niet fatsoenlijk typen haha. De lakjes van Sally zijn ook altijd zo fijn! Trouwens, props voor alle nagelswatches, ik vind dat altijd zo’n enorme klus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *