Sally Hansen Miracle Gel Pastel Neons Collectie

IMG_0424-01

Sally Hansen zit niet stil, want ook speciaal voor de zomermaanden lanceert het merk een prachtige nagellak collectie. Een collectie bestaande uit 5 verschillende pastel neon kleuren, waarvan de kleuren nog intenser worden wanneer je de witte lak als basis gebruikt. Kijk je mee?

sally hansen neon

Van links naar rechts;
#450 Get Mod – #50 Fuchsia Fever – #51 Peach Please – #52 Electri-lime – #53 Miami Ice – #54 Violet Voltage

Pastel in combinatie met neon, daar maak je mij heel blij mee! Zeker in de zomer voorzie ik mijn nagels graag met opvallendere kleuren, dus deze Pastel Neon collectie van Sally Hansen komt dan ook als geroepen. De collectie bestaat uit 5 verschillende pastel neon tinten. Deze 5 tinten geven je nagels een lading kleur die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en biedt zelfs een optie om de kleuren nóg intenser te maken. Wanneer je de witte bestaande nagellak gebruikt als basis, zullen de pastel neon tinten er nog meer uitspringen. Ik ontving de kleuren Miami Ice en Violet Voltage en zal deze ook laten zien.

IMG_0428-01

De kwastjes van Sally Hansen vind ik fantastisch en wat mij betreft hoeven ze hier ook nooit meer iets aan te veranderen. De kwastjes zijn lang en breed wat het lakken van mijn nagels heel gemakkelijk maakt. Bij de 5 Miracle Gel nagellakken hoort een bijbehorende top coat die zorgt voor een gel-look effect zonder ook maar een LED-lamp aan te hoeven raken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 2 dunne lagen aanbrengen van de kleur met daaroverheen een dunne laag van de top coat. De beloofde 14 dagen houden de lakjes bij mij niet, maar mijn nagels zijn zeker ruim een week voorzien van een prachtige kleur.

2

De blauwe kleur Miami Ice heb ik aangebracht met als basis de witte nagellak en de paarse kleur Violet Voltage zonder de witte nagellak. De blauwe kleur springt er iets meer uit, maar toch vind ik de paarse kleur nog steeds erg intens. Beide kleuren zijn prachtig en erg geschikt voor deze tijd van het jaar.

IMG_0426-01

Wat een mooie collectie en ik blijf enthousiast over de Sally Hansen Miracle Gel nagellakken. De groene kleur uit deze collectie is niet helemaal mijn ding, maar de roze en zalmroze kleur ga ik ook nog even scoren!

De Sally Hansen Miracle Gel Pastel Neons collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos. De nagellakken kosten €11,99 per stuk.

Wat vind jij van de Sally Hansen Pastel Neons collectie?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *