Sally Hansen Miracle Gel Summer Collection

img_8435-01

We kunnen er niet meer onderuit, de zomer is in het land! Met dit heerlijke weer trekken wij onze leukste sandalen uit de kast, maar dat betekent ook dat wij onze nagels moeten voorzien van een zomerse kleur. Sally Hansen selecteerde 5 zomerse kleuren waarmee jij deze zomer wel doorkomt. Kijk je mee?

img_8437-01

img_8438-01

#238 Regal Rosé – #244 Mauve-olous – #270- Street Flair – #240 B Girl – #474 Can’t Beet Royalty

Toen ik de Sally Hansen Summer Collectie ontving viel mij gelijk 1 ding op, nieuw zijn de lakjes niet. Ik heb namelijk al eerder 2 van deze kleuren laten zien in een review. Sally Hansen selecteerde dus 5 bestaande kleuren en creëerde hier een zomer collectie mee. Wat betreft de kleuren denk ik niet gelijk aan de zomer. De zomer schreeuwt om felle, zoetsappige kleuren, maar dit zijn wel 5 kleuren waar je alle kanten mee op kunt.

img_8444-01

De kwastjes van Sally Hansen vind ik fantastisch en wat mij betreft hoeven ze hier ook nooit meer iets aan te veranderen. De kwastjes zijn lang en breed wat het lakken van mijn nagels heel gemakkelijk maakt. Bij de 5 Miracle Gel nagellakken hoort een bijbehorende top coat die zorgt voor een gel-look effect zonder ook maar een LED-lamp aan te hoeven raken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 2 dunne lagen aanbrengen van de kleur met daaroverheen een dunne laag van de top coat. De beloofde 14 dagen houden de lakjes bij mij niet, maar mijn nagels zijn zeker ruim een week voorzien van een prachtige kleur.

1

#238 Regal Rosé is een prachtige poederroze tint met een shimmer. Het heeft iets weg van een parelmoer effect. Erg elegant en dekt volledig met 2 dunne lagen. #244 Mauwe-olous is een oudroze tint die je zongebruinde handen nog een stuk bruiner doen laten lijken.

2

#70 Street Flair is een mooie oud paarse kleur.Een kleur die je heel gemakkelijk kunt combineren met je zomerse outfit. #240 B Girl is een mintgroene kleur en deze kleur past perfect bij de zomer. Wel heeft deze lak iets meer moeite om te dekken. Met 3 dunne lagen krijg je dit effect. En als laatste #474 Can’t Be Royalty, een klassiek rode kleur. Deze tint is altijd goed en dekt heel mooi met 2 dunne lagen.

img_8446-01

Ik blijf gek op de nagellakken van Sally Hansen. Ondanks dat ik de kleuren niet allemaal even zomers vind, vind ik het wel stuk voor stuk prachtige kleuren. De kwastjes zijn fijn, de lakjes drogen snel en de kleuren blijven zeker een week mooi zitten.

De Sally Hansen Miracle Gel nagellakken kosten €11,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en kruidvat.

Welke kleur nagellak past volgens jou bij de zomer?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *