Sally Hansen Wish You a Glam Xmas! Collectie

20171212_133134

Ik vind december altijd een magische maand. Naast alle feestelijke voorbereidingen voor kerst, wil ik er zelf ook van top tot teen glamorous uitzien. Ik voorzie mezelf van de mooiste make-uplook, maar ook mijn nagels krijgen een passende kleur. Sally Hansen heeft speciaal voor de kerst 3 spiksplinternieuwe Miracle Gel kleuren gecreëerd en 2 bestaande kleuren geselecteerd waarmee je kerstnagellooks kunt maken. Kijk je mee?

20171212_133239

20171212_133212

In totaal zijn er 5 verschillende kleuren door Sally Hansen geselecteerd waarvan 2 bestaande kleuren; Adrenaline Crush & Terra-Coppa en 3 nieuwe kleuren; Gray’t Night, Merry Glitzmas en Pink Prancer. Bij het zien van deze kleuren krijg ik niet gelijk de bekende kerstgevoelens naar boven, maar de kleuren zijn stuk voor stuk wel erg mooi. De kleuren die ik zal laten zien zijn Merry Glitzmas, Pink Prancer en Gray’t Night.

20171212_133305

De kwastjes van Sally Hansen vind ik fantastisch en wat mij betreft hoeven ze hier ook nooit meer iets aan te veranderen. De kwastjes zijn lang en breed wat het lakken van mijn nagels heel gemakkelijk maakt. Bij de 5 Miracle Gel nagellakken hoort een bijbehorende top coat die zorgt voor een gel-look effect zonder ook maar een LED-lamp aan te hoeven raken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 2 dunne lagen aanbrengen van de kleur met daaroverheen een dunne laag van de top coat. De beloofde 14 dagen houden de lakjes bij mij niet, maar mijn nagels zijn zeker ruim een week voorzien van een prachtige kleur.

3

Gray’t Night is een bijzondere kleur. Niet helemaal grijs, maar ook niet helemaal bruin. De kleur is heel neutraal en gemakkelijk te combineren met een uitdagende outfit. De kleur dekt overigens al bijna met 1 laagje.

Pink Prancer is een typische kleur die ik graag draag in de zomer. He was dan ook even omschakelen dat juist deze kleur geselecteerd is voor de kerst. De roze/perzik tint is zacht en ook heel gemakkelijk te combineren met een drukke outfit.

Merry Glitzmas is mijn favoriet van het drietal en vind ik persoonlijk perfect voor de feestdagen. Het is een combinatie van roze, bruine en gouden glitters. De lak dekt overigens mooi met 2 dunne lagen.

20171212_133327

Ondanks dat ik niet alle kleuren vind passen bij de kerst, vind ik de Sally Hansen Wish you a Glam Xmas lakken wel erg mooi. Of ik ze nou wel of niet draag met kerst, gebruiken doe ik ze toch wel want ik blijf gek op het merk!

De nagellakken zijn exclusief te koop bij Etos voor €11,99 per stuk.

Met welke kleur zou jij je nagels willen lakken voor de kerst?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

  1. Krystle/Batboy says

    Ik heb deze ook gehad. De kleuren zijn erg mooi en het kwastje vind ik ook erg fijn. Helaas bleef de nagellak niet zo lang mooi.

  2. says

    Dit zijn weer echt hele mooie kleuren! Sinds een paar dagen ben ik weer helemaal van het nagels lakken (al zien mijn nagels er nog niet uit), ik ga dus zeker even hier naar kijken x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *