Sally Hansen Red In a Flash & Golden Collectie

IMG_0940-01

Speciaal voor de feestdagen brengt Sally Hansen 2 verschillende limited edition nagellak collecties uit. Ga jij dit jaar voor rood of voor goud, of misschien een mix van beide?

Nog even en wij mogen weer de kerstboom opzetten (als je dat niet al gedaan hebt) en genieten van de toch wel mooiste en gezelligste tijd van het jaar. Speciaal voor de feestdagen brengt Sally Hansen 2 verschillende limited edition nagellak collecties uit, Red in a Flash & Golden Collection. Een collectie vol met verschillende rode en gouden tinten.

Sally Hansen Red in a Flash Insta Dri €5,99

IMG_0942-01

De Sally Hansen red in a Flash Insta Dri collectie bestaat uit 6 verschillende rode tinten, waarvan ik er 4 heb ontvangen. De volledige 6 kleuren zijn; #653 Berry Holidays, #654 Reddy in Red, #655 Cherry on the Top, #656 Jolly Roll, #657 Candy Cane Red en #658 Santa’s Sleigh. Deze kleurenreeks is uitgebracht in de Insta Dri collectie. De Insta Dri collectie bevat een base- en top coat, die zorgt voor een glanzend, langdurig resultaat. Zo ben je in één haal, één laag én in 60 seconden helemaal klaar voor je party.

New Project (9)

#653 Berry Holidays is een klassieke fuchsia rode kleur en dekt met 2 dunne lagen. #658 Santa’s Sleigh is een roze/rode glitterlak en dekt met 2 dunne lagen. #656 Jolly Roll is een fluweelrode glittertint en dekt ook met 2 dunne lagen en #657 Candy Cane Red is de perfecte rode glitter top coat.

Sally Hansen Miracle Gel Golden Collection €11,99

IMG_0943-01

De Miracle Gel nagellak van Sally Hansen zijn mijn favoriet. Bij de Miracle Gel nagellakken hoort namelijk een bijbehorende top coat die zorgt voor een gel-look effect zonder ook maar een LED-lamp aan te hoeven raken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 2 dunne lagen aanbrengen van de kleur met daaroverheen een dunne laag van de top coat. De Golden Collectie bestaat ook uit 6 kleuren waarvan ik er 4 heb ontvangen. De complete 6 kleuren zijn; #150 Kriskrin Gold, #151 All The Jingle Ladies, #152 Good as Gold, #153 Felling Gelt-y, #154 Goldierocks en #155 Five Golden Blings.

New Project (8)

#151 All The Jingle Ladies is mijn favoriete gouden tint. Deze winterwitte kleur bevat hele subtiele gouden glinstertjes. #150 Kriskrin Gold is prachtig goud en heeft verschillende soorten glitters. #155 Five Golden Blings is een mooie gouden glitterlak, maar heeft wel iets meer moeite met de dekking. En als laatste #152 Good as Gold, de perfecte gouden glitter top coat.

IMG_0947-01

De kwastjes van zowel de Insta Dri nagellakken als de Miracle Gel nagellakken blijven enorm fijn. Ze zijn lang én breed wat het lakken van de nagels heel gemakkelijk maakt. De Miracle Gel lakken beloven zo’n 14 dagen mooi te blijven zitten, maar bij mij blijven ze gemiddeld een week mooi. De Insta Dri lakken blijven gemiddeld zo’n 3 dagen mooi zitten, maar deze rode tinten hebben helaas wel een beetje moeite om met 1 laagje mooi te dekken. Met 2 lagen creëer je het gewenste resultaat!

IMG_0946-01

De Sally Hansen Insta Dri Red In a Flash en Sally Hansen Miracle Gel Golden Collection zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Etos en DA.

Ga jij dit jaar voor rood of voor goud?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *