Sans Soucis Deep Moist Depot

20170528_190328

Ik raak niet uitgeschreven over de heerlijke producten van Sans Soucis. Zo testte ik de afgelopen maand de Sans Soucis Deep Moist Depot, een zeldzame moisturizer die zorgt voor een zeer gehydrateerde huid. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

20170528_190431

Onlangs reviewde ik al een aantal heerlijke huidverzorgingsproducten en sinds afgelopen maand voegde ik hier de Sans Soucis Deep Moist Depot aan toe. Als sinds 1986 ontwikkelt Sans Soucis de Deep Moist Depot, maar door thermaal water aan dit unieke product toe te voegen, is de vochtbindende depotwerking nog intensiever geworden.

20170528_190407

Zoals je kunt zien bevat de Sans Soucis Deep Moist Depot 2 verschillende lagen. Onderaan een oranje kleur en daarbovenop een crème-achtige substantie. Het is dan ook erg belangrijk dat deze 2 vloeistoffen goed met elkaar gemengd worden -door het flesje te schudden- voor gebruik

2

Sans Soucis staat toch wel bekend om de fijne ingrediënten en dat heeft dit product uiteraard ook weer. De belangrijkste ingrediënten zijn; biotechnisch gewonnen hyalonzuur, algenexract, vitamine E, organisch silliciumverbinding en avocado-olie. Deze bestandsdelen zorgen ervoor dat de huid wordt voorzien van vocht, beschermt wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, het verstevigt de huid en het maakt de huid zacht en soepel. Daarnaast is de samenstelling van de Sans Soucis Deep Moist Depot nu uitgebreid met thermaal water uit Baden-Baden. Dit water is heel rijk aan mineralen en heeft het een kalmerende en verzachtende werking.

Ik bracht de Deep Moist Depot de afgelopen maanden twee keer per dag aan. Zowel in de ochtend als in de avond, uiteraard na het reinigen van mijn gezicht. Ik vergelijk het product met een serum, en heb dit dan ook vervangen voor mijn oorspronkelijke serum. De substantie is vrij dun, maar smeert heel gemakkelijk uit op de huid. En misschien nog wel belangrijker, het trekt razend snel in de huid. Er komt een iets wat zoete, bloemige geur van het product af, heel fijn en aangenaam. De werking zelf vind ik heel fijn. Ik gebruik uiteraard ook een dag en nachtcrème, maar dit serum is een vochtbinder die ervoor zorgt dat de vocht in je huid kan dringen, maar ook wordt vastgehouden. Mijn huid voelt gehydrateerd, zacht en verzorgd aan.

20170528_190455

Het enige minpunt die ik kan bedenken is de verpakking. Door de grote opening en best wel dunne substantie komt er enorm veel product uit. Ik kan geen juiste hoeveelheid doseren en heb al snel te veel substantie op mijn handen die ik er uiteindelijk vanaf moet spoelen. Ik had liever een popflacon of een flesje met een pipetje gezien zodat ik de juiste hoeveelheid kan doseren. Zonde! Want zo gaat de Deep Moist Depot een stuk sneller op dan nodig.

20170528_190608

Verder ben ik wat betreft de werking wel enorm tevreden. Het is een echte dorstlesser voor de huid en overigens ook geschikt voor ieder huidtype.

De Sans Soucis Deep Moist Depot kost €33,95 (30 ml) en is online te koop bij Sans Soucis.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Fijne review. Ik ben niet bekend met het merk maar de werking hiervan spreekt me wel aan. Voor hydratatie vind ik erg belangrijk aangezien mijn huid vooral in de zomer wel wat extra’s kan gebruiken.

  2. Marloes says

    Wat een bijzonder goedje! Ziet er super goed uit. Jammer dat de flacon gewoon open is, dan gaat het inderdaad mega snel op!
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *