Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

20170502_110950

Naast BB creams en CC creams zijn er ook inmiddels DD creams. Ik had er nog geen ervaring mee, totdat ik er een ontving van Sans Soucis, de Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream. Ik heb de DD cream grondig uitgetest en zal er alles over vertellen. Kijk je mee?

20170502_111120

Nu er steeds meer verschillende make-up producten uitkomen, weet ik soms niet meer wat het verschil is. In mijn ogen hadden BB, CC en DD creams allemaal hetzelfde effect en resultaat. Maar deze producten verschillen wel degelijk. De Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream biedt namelijk de dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke invloeden van buitenaf en Uv-stralen. De combinatie van de eigenschappen van een BB Cream en CC Cream in één. Daarnaast perfectioneert het de huid teint en hydrateert het de huid intensief. Of wel, het ideale product tijdens de zomermaanden.

20170502_111053

De Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream bevat onder andere waardevolle abrikozenpitolie, vitamine C & E en mineraalrijke thermaal water uit Baden-Baden. Daarnaast bevat de DD cream ook spf 25 dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van Uv-stralen en vroegtijdige huidveroudering. De DD cream is verkrijgbaar in de kleuren light en dark. De kleur die ik zal laten zien is de kleur light.

3

Zoals je wellicht op de eerste foto kunt zien is de DD cream in eerste instantie vrij licht en neutraal van kleur, maar als je goed kijkt bevat de crème kleine kleurpingmenten (bolletjes). Wanneer je de crème uitsmeert, smelt het samen met de huid en komt de kleur tevoorschijn. Helaas zie ik dan ook vrijwel meteen dat de kleur veel te donker voor mij is. Zelfs terwijl ik de kleur light heb. De DD cream geeft een lichte dekking en ik begrijp meteen waarom dit product ideaal is voor de zomermaanden. De DD cream voelt heel luchtig aan op mijn huid en mocht je geen volle foundation willen tijdens de warmere maanden, maar toch een egale teint hebben, dan is deze DD cream geschikt.

20170502_111144

Helaas is de DD cream voor nu geen matchende kleur, maar ik ga het absoluut nog een keer uitproberen als mijn huid iets meer gekleurd is door de zon. Wie weet past de kleur dan wel bij mijn huidskleur. Een vervanging voor mijn foundation is het niet, maar wel een goed alternatief wanneer ik geen volle foundation laag wil tijdens de warme zomermaanden.

De Sans Soucis Daily Vitaminds DD Cream kost €25,95 (30ml) en is online te koop bij Sans Soucis.

Was jij al bekend met een DD cream? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

 1. Marloes says

  Oeh, een DD cream kende ik nog niet. Jammer dat je de kleur (nog) niet kan gebruiken.
  Ben benieuwd wat je er van vindt, als je ‘m wel op kunt.

 2. says

  Het lijkt me echt een heel fijn product! Goed ook dat er zo’n hoge factor in zit. Helaas dat het kleurtje zo donker is, en dan is dit al light… ben door deze artikelen wel benieuwd naar het merk! Ik ben alleen bekend met de oudere producten, omdat ik die vroeger wel eens kocht.

 3. says

  Oei nee dat is inderdaad niet bepaald de juiste kleur. Ben benieuwd of deze van de zomer meer matcht. Opzich klinkt het namelijk als een prima creme!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *