Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-on SPF 10

20170626_105501

Concealer is een make-upproduct waar ik niet zonder kan sinds in moeder ben. De nachten zijn korter en de donkere kringen en wallen onder mijn ogen zijn daardoor ook een stuk zichtbaarder dan voorheen. Maar gelukkig heeft Sans Soucis de oplossing, namelijk de Sans Soucis DD Daily Defense Concealer. Ik testte uit of deze concealer tegen mijn wallen op kan botsen. Kijk je mee?

20170626_105522

Wellicht herken je de verpakking al een beetje, want nog niet zo heel lang geleden schreef ik al een uitgebreide review van de Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream. Qua verpakking lijken de producten erg veel op elkaar, maar dat is ook niet zo gek want de producten kunnen heel goed samen worden gebruikt. De DD Cream als basis voor het gezicht en de DD Daily Defense concealer voor onder de ogen.

20170626_105543

De huid rondom de ogen zien er vaak moe en donker uit. Donkere kringen, wallen, droogtelijntjes of te weinig slaap en vroegtijdige tekenen van veroudering zijn hier de oorzaak van. De dunne huid rondom de ogen is zeer kwetsbaar en heeft daarom ook extra verzorging, maar ook bescherming nodig. De nieuwe Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-on SPF 10 is een multifunctioneel product. Het beschermt, verzorgt en camoufleert donkere kringen onder de ogen, maar ook de fijne lintjes en rimpels.

De DD Daily Defense Concealer bevat een zilver balletje wat een verkoelende werking heeft. Wanneer je last hebt van gezwollen wallen zal deze verkoelende massage bal de zwelling verminderen.

22
De concealer bevat onder andere mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden (waar de producten om bekend staan), wat de huidstofwisseling verbetert. Daarnaast bevat het abrikozenpitolie wat een verzorgend effect heeft, een combinatie van Vitamine C en E, Hyaluronzuur en SPF 10. Allemaal fijne verzorgende en beschermende ingrediënten.

2

Het aanbrengen van de concealer gaat heel gemakkelijk. Je brengt de concealer aan in een cirkelvormige beweging onder het oog in een V-vorm. Begin bij de binnenhoek van het oog en werk naar de buitenhoek van het oog. Daarna pak ik er een mini Real techniques sponge bij en hiermee dep ik de concealer als het ware in mijn huid. De donkere/blauwe kringen rondom mijn ogen worden zichtbaar minder. En dat is duidelijk te zien op bovenstaande foto’s. Links draag ik niks en rechts heb ik de concealer en oogmake-up aangebracht. Wanneer ik de concealer aanbreng, voelt dit heel verkoeld aan op mijn huid. Erg fijn!

20170626_105606

De Sans Soucis Daily Defense concealer doet wat mij betreft wat hij moet doen. Het camoufleert de donkere kringen rondom mijn ogen, het verkoelt, verzorgt en beschermt mijn huid en daarnaast zit er ook nog een SPF 10 in wat mijn huid beschermd tegen UV stralen. Overigens is de concealer verkrijgbaar in 2 kleuren; light en dark. Ik gebruikte de kleur light en deze matched perfect met mijn huidskleur.

De Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-on SPF 10 kost €21,00 (8 ml) en is online verkrijgbaar bij Sans Soucis.

Gebruik jij dagelijks een concealer? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wat een geinig product, nog niet eerder gezien! Zelf houd ik van een iets meer lichtere en dekkende concealer, maar voor de verkoeling lijkt hij me heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *