Sans Soucis Glow Spray

IMG_0453-01

Het is alweer te lang geleden dat er een review van het merk Sans Soucis online kwam. Zonde eigenlijk, want het is een prachtig merk. Niet zo heel lang geleden bracht het merk een nieuw product uit, waar ik zelf erg enthousiast over ben. De nieuwe Sans Soucis Glow Spray belooft je make-up te fixeren, het zorgt voor verfrissing én bescherming. Kijk je mee?

IMG_0458-01

De Sans Soucis Glow Spray is een 3-in-1 product. Het beloofd je make-up te fixeren en een minder poederig effect te creëren. De Glow Spray geeft daarnaast de huid een extra dosis glans door de extra toegevoegde pigmenten. Ook zorgt de Glow Spray voor verfrissing. De spray bevat namelijk thermaal bronwater uit Baden-Baden en AquaCacteen voor meer hydratatie. En als laatste zorgt het voor bescherming van de huid. De Glow Spray bedekt de huid met een beschermend laagje dat actief werkt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. De toegevoegde perzikbloesemextract beschermt de huid tegen irritatie, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering.

2

De Sans Soucis Glow Spray komt zoals de naam wellicht al verklapt in een spray flacon. De Glow Spray heeft een vrij krachtige nevel, maar nog fijn genoeg om geen ‘nat’ gezicht te creëren. Door de flacon zie je de prachtige, lichtroze parelmoer substantie schitteren. Wanneer ik de Glow Spray gebruik op mijn hand verschijnen er hele kleine, subtiele glittertjes. Zodra de substantie is opgedroogd, smelten de overgebleven glitter deeltjes een met de huid. Er zit overigens een waanzinnig lekkere geur aan de Glow Spray. De toegevoegde perzikbloesemextract is duidelijk terug te ruiken.

IMG_0411

Je kunt de Sans Soucis Glow Spray op verschillende manieren gebruiken, maar voor het beste resultaat gebruik ik de spray na het aanbrengen van mijn make-up. Ik breng zowel foundation als poeder aan en gebruik daarna de spray voor het fixeren van mijn make-up. Zelf ervaar ik nooit echt een poederig effect, omdat ik poeder enkel aanbreng op bepaalde plekken waar mijn huid sneller gaat glimmen. Denk bijvoorbeeld aan je neus, kin en tussen de wenkbrauwen. Op deze plekken ben ik dan nu ook wat enthousiaster geweest met mijn poeder. Het effect na het aanbrengen van de Glow Spray vind ik erg mooi. In plaats van een vette glans wat steeds zichtbaarder wordt gedurende dag, ontstaat er een natuurlijke glans door de toegevoegde glinsterende pigmenten. Dat maakt het voor mij ook wel een reden dat ik dit product erg geschikt vind voor deze tijd van het jaar! Ook blijft mijn make-up waanzinnig goed zitten, de hele dag en voelt mijn huid fijn en gehydrateerd aan.

IMG_0450-01

Het is duidelijk dat ik enthousiast ben over de Sans Soucis Glow Spray. Het product doet wat hij beloofd en mocht je huid tussendoor wat droog aanvoelen is het ook erg fijn je gezicht extra te hydrateren met de spray. Op een warme zomerdag of tijdens bijvoorbeeld een festival is het ook erg fijn je gezicht regelmatig op te frissen, het zorgt namelijk ook voor een verfrissend effect.

De Sans Soucis Glow Spray is onder andere verkrijgbaar bij Etos en DA en kost €9,95. 

Gebruik jij een fixerende spray na het aanbrengen van je make-up?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *