Sans Soucis Hand Cream Light

20170718_145851

Ook tijdens de warme zomerdagen kunnen onze handen wel wat verzorging gebruiken. Maar vaak vind ik een handcrème dan te zwaar of te vettig aanvoelen in combinatie met mijn klamme handen. Sans Soucis biedt de oplossing en ontwikkelde een handcrème speciaal voor de warme zomerdagen. Dit testte ik uit. Kijk je mee?

3

De verpakking van de handcrème vind ik onwijs leuk en vrolijk. Normaal gesproken zijn de verpakkingen strak en zit er weinig kleur aan, maar dit keer is het lekker opvallend. De tube van 75 ml heeft een handige klik dop en door het niet al te grote formaat is de handcrème makkelijk mee te nemen in je tas.2

De Sans Soucis handcrème bevat onder andere Aloë Vera en D-Panthenol. De Aloe Vera zorgt ervoor dat de handen zacht en soepel aanvoelen zonder een vettig laagje en de D-Panthenol werkt herstellend op irritaties en roodheden en helpt de cel vernieuwing te stimuleren.

De handcrème heeft een dunne substantie, het heeft wat weg van een milk. Daaraan is meteen goed te zien dat de handcrème een lichte textuur heeft. Ondanks de lichte textuur weet de Sans Soucis hand cream mijn handen voldoende te voeden en te verzorgen, zonder een vettig laagje achter te laten. Ideaal voor de warme dagen! Sans Soucis beschrijft de geur zelf als ‘een heerlijke zomerse geur’, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. De geur is vrij standaard, een beetje dan de producten van Nivea. Niet verkeerd, maar ook zeker niet zomers.

20170718_145647

Doordat de textuur van de handcrème lichter is dan de meeste handcrèmes, maakt het de handcrème heel erg geschikt voor de zomer. Geen plak laagje en toch weet het mijn handen voldoende te voeden. De Sans Soucis Hand cream zit deze zomer standaard in mijn tas!

De Sans Soucis Hand Cream Light is online verkrijgbaar bij Sans Soucis en kost (75ml) €9,50.

Waar verzorg jij je handen mee in de zomer? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Dat klinkt als een fijne handcrème! Ik betrap mezelf erop dat ik het in de zomer nooit gebruik, omdat ze inderdaad vaak te vettig en te dik zijn. Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar deze 🙂

  2. Marloes says

    Goh, wat handig zeg! Ik gebruik inderdaad dus nooit handcrème in de zomer.
    Fijn dat ie lekker dun is, een zomerse geur was wel welkom geweest.
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *