Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age Crème & Eye Fluid

20170411_111751

De afgelopen weken testte ik een 2 fijne producten van Sans Soucis. Dit was echter ook mijn allereerste kennismaking met de verzorgingsproducten van het merk. De producten die ik testte zijn geschikt voor de droge huid, maar tegelijkertijd voorkomen de producten ook dat de eerste lijntjes en rimpels dieper worden. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age lijn bevat twee crèmes en een oogfluïde die de jeugdige en frisse uitstraling van de huid verlengt en optimale vitalisering en hydratatie biedt. Deze lijn is geschikt voor Anti-age beginners en is geschikt voor de leeftijd van 20+.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age for dry skin 50 ml €32,50

20170411_111939

De Sans Soucis Aqua Benefits Anti-age crème is verkrijgbaar in een versie voor de normale en huid en in een versie voor de droge huid. Ik testte de afgelopen maanden de variant voor de droge huid uit. De crème kan gebruikt worden als dag èn nachtcrème. De crème bevat onder andere hyaluronzuur dat de huid voorziet van vocht, thermaal water uit Baden-Baden dat op een natuurlijke manier de huidstofwisseling vitaliseert en microalgenextract dat verantwoordelijk is voor het Anti-age effect. Deze combinatie verbetert onder andere de huidcelstofwisseling en gaat vermoeide huidcellen tegen. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en wordt het vochtvermogen ondersteund. Ideaal voor mijn droge huidje!

2

De crème is een fijne verzorging die snel wordt opgenomen door de huid. Mijn huid voelt zacht, soepel, gehydrateerd en verzorgd aan. Net wat mijn huid nodig heeft! De crème kan ’s ochtends en ’s avonds worden aangebracht op een schoon en gereinigd gezicht en dient lichtjes in te worden gemasseerd. Ik ben enthousiast over de crème, want naast dat het mijn droge huid voedt, ben ik onbewust ook al bezig met het verminderen van mijn eerste lijntjes. Wel had ik liever een pompflacon gezien. Dit werkt net iets hygiënischer en ik kan de juiste hoeveelheid makkelijker doseren.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age Eye Fluid 10 ml €24,50

20170411_11191421

Naast de crème is er ook nog een aanvullende oogfluïde. Deze praktische roll-on applicator geeft een hydratatieboost aan de vochtarme huid rondom de ogen met de eerste lijntjes. Ook de oogfluïde kan zowel ’s ochtends als ’s avonds op de schone en gereinigde huid worden aangebracht. De oogfluïde is wat mij betreft echt een uitkomst. Voornamelijk de huid naast mijn buitenste ooghoek is enorm droog en schilferig en voelt regelmatig trekkerig aan. Geen fijn gevoel en gezicht, maar de Sans Soucis oogfluïde maakt dit een stuk minder! Ook zorgt de oogfluïde dat de donkere kringen onder en rondom de ogen verminderen. Zo ziet de huid er frisser en ontspannen uit.

20170411_111751

Ik vind de Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age lijn enorm fijn. Zowel de crème als de oogfluïde gebruik ik dagelijks en verzorgen en hydrateren mijn huid. Daarnaast vind ik de prijzen erg betaalbaar en zijn de producten dierproefvrij, gebruikt het geen dierlijke ingrediënten (op 1 lijn na) en gebruikt het merk het Thermale bronwater uit Baden-Baden. Mijn huid is er blij mee!

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age lijn is online verkrijgbaar bij Sans Soucis.

Ben jij al bekend met Sans Soucis? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    De eerste keer dat ik kennis maakte met het merk was bij een schoonheidsspecialist. Ik had toen een hele onrustige huid en veel roodheden en kocht op advies van haar een crème en masker. Mijn huid zag er na een aantal weken echt beter uit. Zo fijn! Kan mij voorstellen dat je hier dol op bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *