Mini shoplog | Primark, IciparisXL & Big Bazar

Ik heb mezelf weer lekker verwend en omdat jullie altijd super benieuwd zijn naar wat ik gekocht heb, heb ik er weer een shoplog van gemaakt. Het is niet heel veel maar er zitten wel super leuke dingen bij.

Als eerste liep ik even de Primark in en ik liep vrijwel direct tegen dit super gave jasje aan. Ik moet eerlijk bekennen, ik heb echt een zwak voor jasjes. Deze moest ik echt hebben! Het jasje kost 20 euro. Wel vallen de maten echt heel erg klein, ik heb een maat 42 genomen anders zat het veel te strak bij mijn armen.

Ook kocht ik een concealer brush en een eyeshadow brush. Of het wat is, geen idee. Maar voor 1,50 kon ik het niet laten liggen.

Deze oorbellen heb ik al in het roze, deze kleur vond ik ook erg leuk! De kleur is niet heel duidelijk op de foto maar ze zijn pastel groen. De oorbellen kosten 2 euro.

En als laatste al weer van de Primark deze gave slip ons. Ik heb al een paar van de Sacha en met elkaar vergeleken is de kwaliteit van de Primark slip ons natuurlijk heel slecht. Maar ze waren maar 8 euro, dus ik kon ze echt niet laten liggen.

Bij de Ici Paris xl kocht ik dit prachtige oogschaduw palette van BE creative make-up. Op het palette zat 50% korting en kost nu nog maar 14,42.

Ik besloot ook nog even de big bazar in te lopen en daar kwam ik deze leuke armbandjes tegen voor 2 euro. Zijn ze niet leuk??

En als laatste deze color tattoo van Maybelline. Ik hou er nooit zo van om in die bakken te graaien maar deze lag toevallig bij de armbandjes. Bij de kassa was de prijs onbekend en kreeg ik het mee voor 2 euro, wat een koopje.


Dat waren al weer mijn aankopen, niet veel maar heb weer leuke dingen kunnen scoren.


Wat vind je van mijn aankopen?


Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Woah, love het jasje! Ik ben al bijna een jaar niet meer bij de Pri geweest helaas, moet snel een in het noorden komen. Veel plezier met de items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *