Shoplog ; Alles voor de kleine prinses #2

2015-08-03 11.19.06

Mijn doel was nieuwe kleding kopen voor mezelf. Inmiddels groei ik overal uit en worden normale T-shirts te kort door mijn dikke buik. Maar je kent het vast wel, als je specifiek naar iets op zoek bent dan slaag je niet. Althans, niet voor jezelf, maar vaak wel voor iets anders. Ik kocht weer een hoop prinsessen kleding en spulletjes. Kijk je mee?

2015-08-03 11.07.20

Roze, roze en nog eens roze. In verband met de verhuizing kunnen we helaas nu nog niet beginnen aanΒ de babykamer. Maar ik weet precies hoe ik het kamertje wil hebben, dus kan ik wel alvast voor accessoires shoppen. Ik nam een haarborsteltje, kam en een doosje voor de billendoekjes mee. Beide natuurlijk in het roze. De kleuren van de baby kamer worden overigens; wit, mint groen en licht roze.

2015-08-03 11.08.13

Van mijn broertje en schoonzus kregen wij een aantal weken geleden een berg met cadeautjes. Ik wil niet alles laten zien omdat ik dat ergens ook wel een beetje persoonlijk vind. Wij kregen onder andere sokjes van Noppies en een Koeka doekje waar een speen aan kan. Koeka is echt een ontzettend leuk merk.

2015-08-03 11.09.08

Ik ben gek op wit en kant. Toen ik dit jurkje bij de V&D zag hangen was ik meteen verliefd. Het jurkje moest met mij mee naar huis en toen ik zag dat het jurkje was afgeprijsd van €30,- naar €10,- kon ik het al helemaal niet laten hangen.

2015-08-03 11.09.55

We hebben al enorm veel jurkjes, broekjes en pakjes, maar de shirtjes ontbreken nog een beetje. Dit lieve shirtje zag ik ook hangen bij V&D. Miauw.

2015-08-03 11.12.30

Sicco vindt dit rokje nog net niet afgrijselijk, maar niks kon mij weerhouden om het te kopen. Zeg nou eerlijk, dit is toch te schattig?! Ik moet alleen nog een shirtje vinden wat er bij past.

2015-08-03 11.13.14

Zara is wat mij betreft de leukste winkel qua baby kleding. Iedere keer als ik naar binnen loop koop ik wel iets. Dit broekje met vlindertjes vond ik te leuk. Helaas kan ze deze niet meteen aan, tegen de zomer zal ze er wel in passen. Tot die tijd blijf ik er naar kijken, hihi.

2015-08-03 11.17.40

Sicco vindt Nijntje helemaal geweldig en ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf ook steeds leuker vindt worden. Om nou alles van Nijntje te kopen gaat mij net iets te ver, maar ik vond wel een super leuke knuffel. Als je aan de onderkant draait, dan komt er een muziekje uit. Deze komt in haar bedje of in de box.

2015-08-03 11.18.23

Ons neefje Daley had een super schattig Nijntje pakje aan, maar helaas was er steeds geen leuk Nijntje pakje te koop voor meisjes. Ik besloot nog een keer te gaan kijken bij de V&D en tot mij verbazing hing er nu wel een geschikt pakje. Sicco was natuurlijk dolblij, dus deze moest mee naar huis.

Kleding zal ze inmiddels al wel genoeg hebben, dus vanaf nu ga ik me bezig houden met de babykamer. Hopelijk verveel ik jullie nog niet met alle baby spam!

Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Haha, leuk al die babyspulletjes. Volgens mij gaat dat vanaf nu in jouw leven nog veel gebeuren..Je hebt iets voor jezelf nodig maar komt thuis met spullen voor de kleine ;-)!

  2. says

    Wat ontzettend lief en schattig allemaal! Ik kan niet wachten tot overal de winter collectie in de winkel hangt dan kan ik verder shoppen voor onze man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *