Favorieten sieraden van dit moment #2

Vaak word ik een sieraden junkie genoemd. Ik heb zo veel sieraden in mijn stash en ga ook echt niet zonder een mooie ketting of een paar oorbellen de deur uit. Een mooi sieraad maakt je outfit net compleet. Het is tijd voor mijn favoriete sieraden van dit moment deel 2.

Roze en nude kleurige sieraden zijn toch wel mijn favoriet. Vaak staat het bij iedere outfit. Deze mooie licht roze ketting komt van de Primark.

Ken je dat wanneer je een sieraad draagt, dat je je erg zelfverzekerd voelt? Dat heb ik als ik deze ketting om hem. Ik vind de ketting zo mooi. De ketting heb ik een paar maanden geleden gekocht bij de Primark.

Ook deze ketting komt van de Primark. Ik vond deze wel schattig en merk dat ik de ketting er de laatste maand veel bij heb gepakt.

Deze ketting combineer ik vaak met een statement ketting. Hij valt mooi lang. Ook deze ketting komt van de Primark.

Ik was nooit echt een armbanden meisje. De laatste tijd vind ik het toch wel erg leuk en heb er dan ook een paar gekocht. De blauw/groene heb ik gekocht in Parijs maar heb ik in Nederland ook al gespot bij H&M. De roze met bloemen komt ook van H&M.

En dan als laatste mijn favoriete oorbellen. De roze kocht ik ook in Parijs maar ook deze heb ik al gezien in Nederland bij H&M. De oranje oorbellen komen van de WE en heb ik veel gedragen tijdens het WK.


Dat waren al weer mijn favoriete sieraden van dit moment.

Mijn favoriete winkels zijn toch wel Primark, H&M en Zara. Hier vind ik de mooiste sieraden voor een fijn prijsje.

Wat is jouw favoriete sieraad van dit moment?

Comments

  1. says

    Die roze roosjes armband ziet er mooi uit! Ik had vandaag de ketting variant nog in mijn handen bij de h&m, maar heb helaas het armbandje niet gezien. Anders had ik hem zeker weten gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *