Spam je blog of webshop herfst editie

herfst

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een Spam je blog of webshop heb gedaan op Belle Vie Fashion. Vandaag mag het weer en geef ik jou de gelegenheid je blog of webshop in de spotlight te zetten!

Ik zou het leuk vinden als je in een kort stukje vertelt waarom ik eens zou moeten kijken op jouw blog of webshop en wat jouw blog/webshop nou precies uniek maakt. Hoe leuker je tekst, hoe meer je opvalt.

Kijk ook zeker even tussen de andere reacties van meiden die ook spammen! Wie weet vind jij er ook nog wat leuks tussen!

Comments

 1. says

  Wat lief dat we mogen spammen. Volgens mij ken jij mijn blog al, maar voor de andere nieuwsgierige, ga ik hem gewoon alsnog spammen haha.

  Ik heb Laura, alweer 25 jaar en ik heb een blog over wellness: http://www.wellnewss.nl. Daar kun je artikelen vinden over saunabezoek, recepten, product reviews (geen make-up want daar zijn andere bloggers voor) en ik geef tips vanuit mijn schoonheidsspecialiste achtergrond.

  Ik ben benieuwd wat voor leuke blogs ik hierdoor nog meer ga ontdekken:)
  Xx Laura

 2. says

  IK ben een paar weken geleden mijn blog Vaker Vrolijk begonnen. Zelf ben ik best wel pessimistisch ingesteld en ik vond dat daar verandering in moest komen. Daarom schrijf ik op mijn blog niet over negatieve dingen, maar alleen maar over dingen die mij vrolijk maken. Ik wil daarmee de lezer meenemen in mijn zoektocht naar positiviteit en inspireren om ook vaker vrolijk te zijn en meer dingen te doen waar je blij van wordt. Dit is de link: http://www.romy2.marktplaza.nl

 3. says

  Wat lief dat we mogen spammen, ik ben evelien en ik ben 19 jaar oud. Ik schrijf met heel veel plezier op http://www.by-Evelien.nl, dit is een blog wat gaat over lifestyle, reizen, leuke hotspots, beauty, mode en natuurlijk leuke outfits. En dit allemaal met een persoonlijk tintje en veel gezelligheid. <3
  Liefs! Evelien

 4. says

  Wat ontzettend leuk, Priscilla!
  Een half jaar geleden begon ik mijn beautyblog. Ik probeer me te onderscheiden door mijn humor en het feit dat er in mijn video’s ook wel eens wat misgaat. Ook wil ik juist dat vrouwen zien dat het niet lastig hoeft te zijn om er net wat mooier uit te zien.

  Je kunt mijn blog vinden op http://ekebrouwer.nl/

  Ook zou ik het leuk vinden als je mijn facebookpagina “liket”
  https://www.facebook.com/EkeBrouwer.nl/

  Tot snel!

  Liefs,

  Eke

 5. says

  Woohoo, nieuwe blogjes ontdekken! Ik ga de hele dag op jouw blog kijken nu haha. Ik zal mijn blogje ook even achter laten voor de geïnteresseerde!

  Hi, mijn naam is Brittany en ik ben eigenaresse van http://www.brittanyelizabeth.nl. Een blog waar ik mijn passie voor beauty en fashion met jullie deel maar ook een kijkje laat nemen in mijn persoonlijke leven. Ik ben mijn dromen aan het waarmaken en neem jullie er graag in mee. Zo ben ik al bijna 5 jaar samen met mijn vriend, heb ik 10 maanden lang met ontzettend veel plezier in Disneyland Parijs gewerkt én werk ik nu als dansdocent. Neem je een kijkje op mijn klein stukje internet?

  liefs, Brittany

 6. says

  Oeh leuk dat we weer mogen spammen! Na een korte zomer pauze ben ik vorige week weer begonnen met bloggen op http://www.happinessnbeauty.wordpress.com . Helaas besloot mijn laptop ermee op te houden, gelukkig heb ik die gisteren weer kunnen ophalen.

  Ik blog voornamelijk over beauty, Healthy en lifestyle. Van reviews tot favorieten en receptjes. Ik zou het onwijs leuk vinden als je een keer een kijkje neemt!

  Ik hoop dat je leuke blogjes mag ontdekken, stiekem neem ik zelf ook steeds een kijkje hihi! Fijn weekend!

 7. says

  Wat lief dat we mogen spammen! Ik blog een aantal keren per week op mijn blog http://www.niennthings.nl mijn eigen stukje op het web. Onderwerpen zoals beauty, lifestyle, fashion, interieur en food komen daarop veel voorbij! Kom gezellig eens langs om gewoon even te kijken. You’re welcome. Liefs,

 8. says

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!

  http://marategendraads.nl

 9. says

  Oooh wat leuk!! Ik ben Ineke een ICT geekje en mama van 2 prachtige kinderen. Sinds kort ben ik terug begonnen bloggen op http://www.geekymom.be
  Ik blog over geeky stuff, maar ook over dagelijkse zaken die mij bezighouden als vrouw en/of als moeder. Ook komen er blogs voorbij over mijn creatieve kronkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *