Suave Invisible Solid Almond Verbena

2015-08-11 14.47.41

Ik geef het toe, sinds ik zwanger ben spelen mijn hormonen spelletjes met mijn lichaam. Zo kan ik huilen om de domste dingen, heb ik last van pukkeltjes, maar ga ik ook door het leven met klamme oksels. Het huilen en de pukkeltjes zijn nog wel te overzien, maar niets is vervelender dan het idee rond te lopen met klamme oksels. Om deze reden is het voor mij erg belangrijk de juiste deodorant te gebruiken. Een lekkere geur is een must, maar het moet mij ook zeker de hele dag beschermen tegen transpireren. Ik testte de nieuwe variant van Suave uit.

2015-08-11 14.48.43

Al eerder schreef ik eens een review over de lady speed stick, waar ik erg enthousiast over was! Suave is een soortgelijke deodorant, maar dan met een andere naam. Ook Suave is afkomstig uit Amerika en erg gemakkelijk te bestellen in Nederland. De deo stick is klein, schattig en compact. Niets mis mee en het oogt zeker niet goedkoop. De geur is hemels en kun je absoluut vergelijken met zoete, verse amandelen. De geur is vrij sterk en aanwezig, maar niet overheersend.

2015-08-11 14.47.10

Zoals je kunt zien is de Suave deodorant een deo stick, wat inmiddels steeds populairder aan het worden is in Nederland. De deodorant is dus niet zoals we gewend zijn een spray of roller, maar een stick die je onder je oksel wrijft. Een deodorant laat vaak een witte streep achter en rollers vind ik persoonlijk altijd plakken. De stick daarentegen wrijf je heel gemakkelijk onder je oksel, alsof je een laagje bodybutter smeert. Door de zachte, crèmige formule voelen je oksels enorm zacht en verzorgd aan. Zo krijg je ook geen branderig gevoel na het scheren en schrik je je ook niet rot door een koude spray.

2015-08-11 14.49.13

De stick heeft een draaisysteem. Aan de onderkant zit een extra stukje waarmee je de deodorant omhoog en omlaag kunt draaien. Erg makkelijk, maar het kost net even iets meer moeite dan het opspuiten van deodorant. In verband met de hygiëne draai ik persoonlijk de stick altijd weer omlaag na gebruik, ondanks de beschermende dop.

2015-08-11 14.48.11

Ondanks alle voordelen, is natuurlijk het aller belangrijkste dat een deodorant je minimaal 12 uur beschermd tegen transpireren en nare geurtjes. De suave deo stick belooft je 24 uur te beschermen, maar dat vind ik persoonlijk iets te overdreven. De deo stick helpt mij de gehele dag vrij te zijn van klamme oksels, maar na een drukke dag fris ik mij liever toch nog wel even op. Ik ben zeker 12 uur beschermd, maar 24 uur haalt de deodorant niet. Dit vind ik overigens prima, want ik douche iedere dag en gebruik daarna altijd deodorant. De deo stick laat verder geen witte streep achter, trekt enorm snel in de huid en voelt heerlijk zacht en verzorgend aan. Daarnaast blijft de heerlijke geur mij de gehele dag tegemoet komen en kan ik zorgeloos rond lopen en mijn ding doen zonder bang te zijn dat ik een nare geur achterlaat! De Suave deo stick helpt mij de laatste 14 weken van mijn zwangerschap wel doorkomen.

De Suave Invisible Solid Almond Verbena is te koop bij Exlusivescents.nl en kost €5,99.

Heb jij al ervaring met Amerikaanse deo sticks? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *