Tangle Teezer Wet Detangler Iris Sparkle

IMG_2298-01

Soms gebruik je iets, waar je zo enthousiast over bent dat je eigenlijk niks anders meer gebruikt. Dat heb ik met mijn geliefde Tangle Teezer. Zij en ik zijn een match made in heaven. Onlangs ontving ik een pakketje met de allernieuwste Tangle Teezer, de Wet Detangler Iris Sparkle. Hetzelfde merk, hetzelfde idee, maar een ander model. En dat moest ik natuurlijk meteen uitproberen. Kijk je mee?

IMG_2304-01

IMG_2305-01

Met mijn lange en vooral dikke haren is het kammen van mijn haar geen pretje. Als klein meisje was het altijd een groot drama, tot dat ik jaren geleden kennis maakte met de Tangle Teezer. Sinds het allereerste moment kan ik niet meer zonder en is het kammen van mijn haar een stuk aangenamer geworden. Klitten zijn makkelijker doorkambaar en het borstelen van mijn haar na het wassen brengt een stuk minder ongemak met zich mee. Ik gebruik overigens altijd de bekende Tangle Teezer, je weet wel.. de borstel met de iets wat gekke vorm. Helemaal nieuw is de Tangle Teezer Wet Detangler in de kleur Iris Sparkle. Hetzelfde merk, hetzelfde idee, maar dan een geheel ander design. De vorm ligt nu dichter bij een klassieke borstel en mijn eerste indruk was dan ook meteen positief!

IMG_2307-01

IMG_2306-01

De looks van de borstel zijn natuurlijk prachtig. Lila van kleur en de achterkant van de borstel is helemaal voorzien van zilveren glitters. De borstel bevat net zoals de klassieke Tangle Teezer geen haartjes, maar plastic tandjes. Deze zijn flexibel en zorgen ervoor dat ze makkelijk en pijnloos door je haar glijden. Tevens zorgt de borstel er ook dat je haar minder snel afbreekt, waar ik met klitten uitkammen toch al wel erg snel last van heb. En eerlijk? Ik vind het borstelen van mijn haar nóg fijner met dit model. Alhoewel de Tangle Teezer altijd al wel fijn in mijn hand ligt, heb ik met de Wet Detangler nog net iets meer grip. En inmiddels heb ik ook een dochter met veel klitten in haar haren, dus je kunt wel raden met welke borstel ik pijnloos en zonder gezeur het haar uitkam.

IMG_2298-01

De nieuwe Tangle Teezer Wet Detangler Iris Sparkle is verkrijgbaar bij Douglas en kost €18,88.

Ben jij al bekend met de Tangle Teezer?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. chucky1012 says

  Fijne tip.
  Ik ben nl. verslaafd aan dit merk borstels.
  Dus deze zou voor mij erg goed van pas komen…..
  Ik zal er zeker in de webshop naar kijken….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *