The Body Shop Full Coverage Matte Clay Concealer

20180225_195522

Sinds ik moeder ben is concealer niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse make-up routine. Tegen die donkere kringen is nauwelijks op te botsen, maar volgens The Body Shop zou dat nu verleden tijd moeten zijn. Het beloofd een volledige dekking en niet alleen donkere kringen te camoufleren, maar ook onzuiverheden en imperfecties. Kijk je mee?

20180225_195544

De zoektocht naar dé perfecte concealer gaat door, want goed kan natuurlijk altijd beter. The Body Shop Full Coverage Matte Clay Concealer is een luchtige concealer die zowel onzuiverheden als donkere kringen en imperfecties zal camoufleren, zonder de poriën te verstoppen. De concealer is verrijkt met zuiverende tee trea-olie en ghassoul-klei wat tevens zorgt voor een zuiverende huid. Daarnaast is het geschikt voor ieder huidtype, is de concealer zweet en vochtbestendig en biedt het tot wel 24 uur lang een ademende dekking. Ook bevat de concealer geen minerale oliën en petrolatum.22

The Body Shop Full Coverage Matte Clay concealer heeft een breed kleurenpalet, want de concealer is namelijk verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Zo moet er haast voor elke huidskleur een geschikte kleur tussen zitten. Ik testte de kleur 010 Peruvian Lily. Dit is de lichtste kleur van het tiental. De concealer komt in een klein, rond potje en heeft een handig klik-dopje. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen en raak je nooit het vervelende dopje kwijt!

20180225_195704

img_6310

De Concealer heeft een cream substantie en voelt enorm zacht en creamy aan op mijn huid. De kleur ziet er op het eerste gezicht mooi licht uit en geeft al een mooie dekking.

2

Het resultaat vind ik verbluffend. Links zie je mijn ogen zonder concealer en rechts met de Full Coverage Matte Clay Concealer. De kleur matched perfect met mijn huidskleur, geeft een hele mooie dekking en voelt enorm luchtig aan op mijn huid. De creamy substantie is heel gemakkelijk uit te blenden met zowel een Beautyblender als een make-upkwastje en blijft de gehele dag mooi op z’n plek zitten.

20180225_195644

Volgens The Body Shop is de concealer ook heel mooi in combinatie met The Body Shop Matte Clay foundation. Hier ben ik nu ook enorm benieuwd naar geworden, dus hier ga ik binnenkort even naar kijken. Maar fan van de The Body Shop Full Coverage Matte Clay Concealer ben ik zeker!

De The Body Shop Full Coverage Matte Clay Concealer kost €9 en is zowel in de winkel als online verkrijgbaar. 

Wat vind jij van het resultaat?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Dat ziet er zeker goed uit! Zo een creamy concealer zou zeker wat voor mij kunnen zijn omdat het dan minder in de rimpeltjes gaat zitten. Ga ik zeker onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *