De 8 allerleukste adventskalenders van 2019 ♥

New Project (24)

Ze worden steeds populairder, de adventskalenders. Merk na merk brengen de leukste kalenders uit en op deze manier kun je in de maand december op een feestelijke manier aftellen naar de feestdagen. Achter elk nummertje zit namelijk een cadeautje verstopt. Ik speurde het internet af en selecteerde de 10 allerleukste adventskalenders van 2019. Kijk je mee? (let op spoilers).

 

The Body Shop Deluxe Advent Calendar €85,00

dream-big-this-christmas-deluxe-advent-calendar-8-640x640

The Body Shop is wat mij betreft een van de populairste merken die ieder jaar een adventskalender uitbrengt. Ook dit jaar brengt de The Body Shop weer een adventskalender uit bomvol heerlijke producten en het blijft er niet bij 1, er zijn zelfs 3 edities uitgebracht. Bovenstaande adventskalender is de deluxe versie en heeft een totale waarde van €148,50 aan producten.  Achter elk luikje van deze kalender vind je naast je dagelijkse dosis beauty ook interessante wetenswaardigheden over 25 inspirerende vrouwen die van een betere wereld droomden én daar naar handelden. Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes omtoveren tot een magisch kerstdorp. De inhoud van deze kalender bestaat uit skincare en beautyproducten. Aangezien ik deze adventskalender zelf heb ontvangen, verklap ik de inhoud nog niet. Hier komt nog een uitgebreide unboxing van online!

Rituals 2D Calendar €59,90

rituals-adventskalender-2d-2019-696x464

Ook de adventskalenders van Rituals zijn ranzend populair. Dit jaar zijn er 2 edities verkrijgbaar, een 2D kalender en een 3D kalender. Deze feestelijke Advent kalender bevat een unieke selectie van luxe producten, inclusief vier speciale Advent kaarsen. Advent begint vier zondagen voor kerst en om het begin van deze periode te vieren, wordt een kaars aangestoken. Vervolgens wordt elke zondag een nieuwe kaars aangestoken tot aan kerst. De kalender bevat zowel producten voor hem als voor haar en heeft een totale waarde van €118,45.

Essie Winter Adventskalender €61,18

essie-essie-advent-calendar-2019

De Essie adventskalender als cadeau idee voor elke manicure liefhebber Essie brengt winter wonderland naar je toe met de feestelijke adventskalender 2019. Het luxe ontwerp met ijzige sneeuwvlokken zorgt ervoor dat de Essie adventskalender al verpakt is als mooi cadeau voor elke nagellakliefhebber. De kalender bevat een inhoud van 8 full size nagellakken, 9 mini nagellakken en daarnaast bevat de kalender ook nog een aantal andere verrassingen. Het is dat ik de meeste kleuren van deze nagellakken zelf al heb, anders had ik deze kalender absoluut willen hebben als Essie lover! Mocht je benieuwd zijn naar de complete inhoud, dan kun je deze hier zien.

Clinique Adventskalender €69,-

clinique-adventskalender-2019-kerst

24 vakjes met een hele luxe inhoud, daar maak je mij blij mee! De Clinique adventskalender zit bomvol prachtige beauty en skincare producten! De kalender heeft een totale waarde van ruim €200,-. Hier word je toch blij van?!

Makeup Revolution Advent Calendar €39,95

makeup-revolution-advent-calendar-2019

Deze waanzinnig populaire Advent Calendar van Makeup Revolution is enorm en bevat 25 producten van Makeup Revolution, zo kun jij vanaf 1 december elke dag een vakje openmaken tot aan de kerst! Het nadeel van dit soort make-up adventskalenders is dat er vaak een hoop producten inzitten waar je uiteindelijk niks mee doet. Maar deze inhoud ziet er fantastisch en heel bruikbaar uit! Daarnaast vind ik de prijs echt meer dan prima als ik kijk naar de inhoud.

Maybelline New York Adventskalender €44,95

MJ331E01A-T11@4

Deze adventskalender van Maybelline vond ik toch wel een enorme verrassing, want deze heb ik nog niet eerder  voorbij zien komen (of ik heb onder een steen geleefd). De inhoud ziet er waanzinnig goed uit, vol met hele fijne producten van het merk.

W7 Beauty Blast Advent Calendar €19,95

w7-cosmetics-w7-cosmetics-beauty-blast-advent-cale

Deze W7 Cosmetics Beauty Blast Advent Calendar wil jij toch ook hebben?! Dat wordt aftellen naar de feestdagen, en hoe! Hier wordt iedereen toch vrolijk van. Elke dag een make up cadeautje en net voor de feestdagen heb jij alle make up musthaves uit deze kalender bij elkaar om de perfecte kerstlook te creëren! Deze kalender is een en al budget en zit helemaal vol met make-upproducten.

Yankee Candle Alpine Christmas Advent Calendar €34,95

yankee-candle-alpine-christmas-advent-calendar

De mooiste manier om af te tellen! Geniet iedere dag weer van een heerlijk geurend geschenk uit deze geweldige adventkalender van Yankee Candle. Alleen de prachtig vormgegeven doos is al een cadeautje op zich. Achter elk deurtje zit een Tea Light verborgen, 24 Tea Lights in totaal. Er zit ook een glazen theelichthouder in, zodat je elke dag je nieuwe geur kunt branden! De Advent Calendar bevat zowel nieuwe als bestselling geuren; Pomegranate Gin Fizz, Candlelit Cabin, Evergreen Mist, After Sledding, Cinnamon Stick, Christmas Cookie, Snowflake Cookie & Christmas Magic.

 

Heb jij al een adventskalender in huis? Zo ja, welke?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *