NIEUW | The Body Shop Lemon

IMG_2366-02

The Body Shop heeft weer een nieuwe lijn gelanceerd met producten die zuiveren en beschermen, speciaal voor huid en haar. Kijk je mee?

IMG_2368-01

Een nieuw jaar betekend ook heel vaak goede voornemens en vaak valt er onder de categorie goede voornemens ook beter zorgen voor de huid. Dat kan met de nieuwe Lemon lijn van The Body Shop. Deze lijn bestaat namelijk uit producten voor haar én huid en zullen onder andere je huid en haar zuiveren en beschermen. De lijn bestaat uit 6 verschillende producten namelijk; Lemon Moisturising & Cleansing Hand Gel, Lemon Purifying Hand Wash, Lemon Purifying Hair & Body Wash, Lemon Protecting Hand & Body Lotion, Lemon Purifying Face Wash en Lemon Caring & Purifying Hair Mist.

Van deze 6 producten zal ik de Lemon Purifying Hair & Body Wash, Lemon Protecting Hand & Body Lotion en  Lemon Purifying Face Wash laten zien.

The Body Shop Lemon Purifying Hair & Body Wash 400 ml €12

IMG_2372-01

The Body Shop Lemon Purifying hair & body wash is zoals de naam al verklapt geschikt voor het haar én het lichaam. De wash is verrijkt met essentiële olie van citroenschil, die bekend staat om zijn zuiverende werking. Hij wast het vuil weg dat zich op je huid en haar ophoopt en laat je lokken en lijf heerlijk fris en schoon aanvoelen. Bij citroengroen heb je altijd een bepaalde verwachting en ik kan je verklappen dat de producten ook echt naar citroen ruiken. Lichtzoet en fris. Persoonlijk vind ik de wash fijner in gebruik voor mijn lichaam. Mijn haren worden vrij droog na het wassen en ik merk dat ik eigenlijk een goede conditioner nodig heb om mijn haar zacht te maken.

The Body Shop Lemon Purifying Face Wash 125 ml €13

IMG_2373-01

De facewash van The Body Shop is geen onbekend product voor mij, ik gebruik namelijk al een hele lange tijd een facewash van een andere lijn. Deze zachte maar zuiverende facewash pakt zichtbaar en onzichtbaar vuil aan en is verrijkt met essentiële citroenolie. Ik gebruik het zelf voor onder de douche, maar dat hoeft uiteraard niet. Zodra de facewash in aanraking komt met lauwwarm water ontstaat er een heerlijke schuimlaag. Hiermee kun je je gezicht inmasseren en vervolgens spoel je het weer af. Voor mij is het een dagelijks ritueel geworden en ik kan de fasewash dan ook niet meer missen.

The Body Shop Lemon Protecting Hand & Body Lotion 200 ml €12

IMG_2374-01

De Protecting Hand & Body Lotion is verrijkt met essentiële citroenolie die bekend staat om zijn zuiverende, verzorgende werking en laat de huid na veelvuldig wassen zachter en gladder aanvoelen. Knijp een handvol lotion uit de fles. Breng het aan op je hardwerkende handen of verdeel het over je prachtige lichaam. Deze vochtregulerende lotion voor de droge huid werkt tot 72 uur hydraterend, heeft een superfrisse geur en helpt de huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf. Ik vind het een fijn product, voor zowel handen als lichaam. De substantie trekt snel in de huid, laat geen vettig laagje achter en na gebruik voelen mijn handen en lichaam zacht aan.

IMG_2366-02

De nieuwe Lemon lijn van The Body Shop zijn vanaf heden verkrijgbaar in de winkel en online.

Ben jij al bekend met de nieuwe producten?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *