NIEUW | The Body Shop Seasonal Body Butters

img_8924-01

De decembermaand ligt al weer heel dichtbij en dat betekent dat de mooiste merken stuk voor stuk de kerstcollecties presenteren. Zo ook The Body Shop. Dit jaar zijn er niet alleen verschillende cadeaupakketten verkrijgbaar, maar ook 3 nieuwe limited edition geurlijnen. Vandaag zal ik de eerste producten laten zien. Kijk je mee?

img_8938-01

img_8925-01

The Body Shop brengt ieder jaar verschillende limited edition lijnen uit, met steeds een ander verhaal en daarbij steunen ze ook de natuur. The Body Shop heeft het beschermen en koesteren van de natuur namelijk altijd als een must gezien, voor dieren en de mens. Met alle aankopen die je vanaf nu tot en met december doet bij The Body Shop help je om ruim 10 miljoen vierkante meter bos in Engeland en Armenië te beschermen en te herstellen. Zo maak je met de feestelijke producten jezelf of iemand anders blij, maar tegelijkertijd help je ook mee aan de natuur.

Naast de verschillende cadeausets die er speciaal zijn gemaakt voor de feestdagen, zijn er ook 3 compleet nieuwe limited edition geurlijnen. Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon en Vanilla Marshmallow. Van deze 3 nieuwe lijnen zal ik de body butters laten zien en alles vertellen over deze veelbelovende geuren.

The Body Shop Peppermint Candy Cane Body Butter 200 ml €16

img_8926-01

Peppermint Candy Cane vond ik een heel verrassende geur. De combinatie van fris en zoet vond ik in eerste instantie heftig, maar eenmaal op het lichaam geeft het een heerlijke geur af. Geen geur voor dagelijks gebruik, maar op een koude winterdag zal deze geur erg fijn zijn. Overigens moet je wel echt van de geur van pepermunt houden, want dit kan vrij overheersend zijn.

The Body Shop Berry Bon Bon Body Butter 100 ml €16

img_8930-01

Berry Bon Bon is wat je noemt, genot. De heerlijke, fruitige geur is een absolute traktatie voor de huid. Ergens doet de geur mij denken aan Frosted Berries van de afgelopen jaren, maar dan nóg lekkerder. Berry Bon Bon bevat onder andere cranberryolie uit Noord-Amerika.

The Body Shop Vanilla Marshmallow Body Butter 200 ml €16

img_8931-01

Vanille is niet meteen een geur waar ik vrolijk van word, maar van de combinatie van vanille en marshmallow wel. Je ruikt een vleugje zoetigheid van de vanille en marshmallow, maar er zit ook een warm randje aan. Erg fijn!

img_8933-01

De body butters zijn zoals we gewend zijn weer vol, romig en ze voeden de huid enorm goed. Zoals de meeste wel weten kan ik niet zonder, zeker niet in de koude wintermaanden.

img_8934-01

Het maakt niet uit wat The Body Shop uitbrengt, maar 9 van de 10 keer ben ik heel enthousiast! De verpakkingen zijn weer een lust voor het oog en de geurencombinaties zijn uniek, er is goed over nagedacht. Berry Bon Bon is mijn favoriet, maar eigenlijk vind ik ze alle 3 wel erg aangenaam.

De The Body Shop Body Butter zijn binnenkort verkrijgbaar, zowel in de winkel als online. 

Naar welke geurencombinatie gaat jouw voorkeur? 

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik was even bang dat ze wéér dezelfde geuren als de afgelopen jaren zouden uitbrengen, maar gelukkig zijn deze iets anders. Vanille/marshmallow lijkt me lekker, maar ik zou zelf kiezen voor de peppermint versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *