NIEUW | The Body Shop Zesty Lemon & Cool Cucumber

IMG_1725-01

Als wij de weerberichten mogen geloven komen er weer een aantal heerlijke, zonnige dagen aan. En maar goed ook, want speciaal voor de zomerse dagen bracht The Body Shop niet één, maar twéé nieuwe limited edition geurlijnen uit, Zesty Lemon en Cool Cucumber. De collectie bestaat uit fijne verzorging voor de huid, met de lekkerste geuren. Kijk je mee?

The Body Shop Cool Cucumber

IMG_1732-01

De The Body Shop special edition lijn bestaat dit jaar uit twee verschillende geurlijnen. Een hiervan is Cool Cucumber en deze lijn bevat 4 verschillende producten. Een Shower gel, een handcrème, een body butter en een body yogurt. Een leuk weetje, de producten bevatten het sap uit komkommers die te krom zijn om verkocht te worden voor consumptie.

The Body Shop Cool Cucumber Shower gel 250 ml €7

IMG_1735-01

De verpakkingen van de producten uit de Cool Cucumber lijn zien er vrolijk, zomers en opvallend uit. Door de afgebeelde stukjes komkommer is de geur gelijk te herkennen en bij het openen van de fles komt de geur mij al snel tegemoet. Ik ben geen liefhebber van komkommer, niet om te eten en ook niet qua geur,maar de geur van Cool Cucumber vind ik wel erg fijn. De komkommer is zeker te herkennen, dat maakt de geur ook heel fris. Maar ik ruik ook iets lichtzoets en dat maakt de combinatie met het frisse van de komkommer heerlijk! De Douchegel schuimt rijkelijk (zeker in combinatie met een spons), het verfrist en laat mijn huid koeler aanvoelen en is ideaal om te gebruiken na een dagje zon.

The Body Shop Cool Cucumber Handcrème 30 ml €5,50

IMG_1739-01

De Handcrème heeft ook een lichtverkoelend effect en door de toegevoegde shea boter zijn zachte handen gegarandeerd. De crème smeert makkelijk uit en wordt snel opgenomen door de huid.

The Body Shop Cool Cucumber Body Yogurt 200 ml €10 & Body Butter 200 ml €16

IMG_1741-02

De Cool Cucumber lijn bevat een Body Yogurt én een Body Butter. Heel fijn, want het weer maakt voor mij het verschil in welk product ik gebruik. De Body Yogurt gebruik ik wanneer het heel warm is. De luchtige substantie werkt dan heerlijk verkoelend na een dagje zon, maar geeft mijn huid toch de verzorging die het nodig heeft. De Body Butter is een stuk voller van textuur en is echt een must als het wat kouder is. Mijn (vooral) droge benen krijgen dan de verzorging die het nodig hebben en worden intens gevoed.

IMG_1742-01

Hierboven zie je heel duidelijk het verschil tussen de textuur van de Body Yogurt en de Body Butter.

The Body Shop Zesty Lemon

IMG_1747-01

De Zesty Lemon lijn bevat 3 producten. Een Body Yogurt, een Showergel en een Body Scrub. Deze geur is heel anders dan de Cool Cucumber, maar precies wat ik ervan verwacht had. Zoete citroenen, heel fris en echt zomers. Ook een leuk weetje, de Zesty Lemon lijn bevat extract van citroenen die te knobbelig zijn om verkocht te worden.

The Body Shop Zesty Lemon Shower Gel 250 ml €7

IMG_1745-01

De Shower Gel vind ik echt een heerlijke, frisse verrassing voor onder de douche. Het schuimt rijkelijk en is heerlijk in gebruik na een dag vol met zon. Ook hierdoor gaat mijn huid heel fris aanvoelen. Heel fijn! Manlief en dochterlief gebruiken deze ook erg graag.

The Body Shop Zesty Lemon Body Yogurt 200 ml €10 en Body Scrub 250 ml €18

IMG_1749-01

De Zesty Lemon Body Yogurt is wederom heel fijn in gebruik. Je kunt het overigens ook echt gebruiken als aftersun. Even een paar uurtjes in de koelkast en de Body Yogurt werkt nóg verkoelender. De Body Scrub is ook een erg fijn product. De scrub bevat fijne scrubdeeltjes, wat ik voor de zomer altijd wel fijn vind. Zo kun je op een milde, maar toch effectieve manier je huid scrubben.

IMG_1752-01

Ik vind zowel de Cool Cucumber als de Zesty Lemon lijn echt een feestje om te gebruiken. Een specifieke favoriet heb ik niet, ik gebruik de producten stuk voor stuk erg graag.

De The Body Shop Special Edtions zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar.

Heb jij al gesnuffeld aan de nieuwe geuren?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *