The Body Shop Vanilla Pumpkin Special Edition

20170918_113615

Ondanks dat het bij ons in Nederland niet heel groots wordt gevierd, bracht The Body Shop wel een Special Edition uit speciaal voor Halloween, Vanilla Pumpkin. Ik zal vandaag alles vertellen over deze heerlijke nieuwe lijn. Kijk je mee?

20170918_113806

De Vanilla Pumkin Special Edition lijn is een bodycare-lijn en bestaat uit 4 producten. Een handcrème, een Body butter, een shimmer mist en een douchegel. De producten die ik zal laten zien zijn de handcrème en de body butter.

Wat betreft de verpakkingen heeft The Body Shop weer groots uitgepakt. De kleur en de print maken het totaal plaatje compleet en dat verklapt ook meteen een beetje waar de producten naar ruiken. De Vanilla Pumpkin lijn is geïnspireerd op versgebakken lekkernijen en bevat een geweldige mix van herfstige aroma’s als; pompoen, vanille, tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. De vanille ruik ik heel subtiel terug en de geur doet mij een beetje denken aan versgebakken koekjes. Heel licht gezoet en warm. Een fantastische geur voor de koudere dagen!

The Body Shop Vanilla Pumpkin Handcrème 30 ml €5,50

20170918_11370322

Een handcrème is voor mij echt een musthave, zeker nu de dagen weer kouder beginnen te worden, en deze heerlijke geur maakt het het smeren nog een stuk aangenamer. De Vanilla Pumpkin handcrème bevat onder andere shea boter, amandelolie, glycerine en vanille extract. Het is een volle handcrème en daardoor laat het ook wel een iets wat vettig laagje achter op mijn handen. Ideaal voor de nacht dus en het verzorgd mijn droge handen nog intensiever. Heerlijk!

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter 200 ml €16

20170918_113746
2

Body butters zijn mijn favoriet. Ik ben dan ook enorm blij dat ik de Vanilla Pumpkin Body Butter ontving. Voornamelijk mijn benen zijn in het koude seizoen droog en ik smeer ze dan ook graag hiermee in. De substantie is dik en heeft ook even de tijd nodig om goed uitgesmeerd te worden en opgenomen te worden door de huid,. Voor mij is dit precies goed, want zo weet ik dat mijn huid voldoende wordt gevoed, verzorgd en beschermt. De body butter bevat onder andere glycerine, Vitamine E, vanille extract en cacaoboter. Allemaal fijne ingrediënten.

20170918_113831

Niet helemaal een verrassing, maar ik vind de Vanilla Pumpkin lijn heerlijk! De perfecte geur voor dit seizoen en daarnaast ook nog eens erg verzorgend. Oh en ook goed om te weten, de producten zijn 100% vegetarisch en twee van deze producten zijn zelf 100% vegan.

De The Body Shop Vanilla Pumpkin Special Edition lijn is verkrijgbaar vanaf oktober zowel in de winkel als online.

Word jij net zo vrolijk van deze nieuwe lijn als ik? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Alleen die verpakking al! Te leuk. Ik denk trouwens dat Halloween deze kant steeds meer op komt. Extra leuk maakt dat TBS daar in mee speelt. Ben wel erg nieuwsgierig geworden naar de geur van deze lijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *