The Body Shop Cactus Blossom

IMG_0080-02

Net nu wij echt mogen gaan genieten van het lente weer, brengt The Body Shop weer een nieuwe geurlijn uit speciaal voor dit seizoen. De nieuwe bloemige, fruitige geur Cactus Blossom tovert direct een glimlach op jouw gezicht. Kijk je mee?

IMG_0079-02

Van dit soort nieuwe producten word ik heel vrolijk, zeker als het zonnetje ook nog eens schijnt. De vrolijke, kleurrijke verpakkingen van de nieuwe geurlijn Cactus Blossom zijn weer té leuk, en dan nog niet te spreken over de geur. Deze is namelijk heel bijzonder. Een combinatie van fris, fruitig en licht bloemig. Een lastige geur om te beschrijven, maar heerlijk voor dit seizoen. De complete lijn bestaat uit een Shower Gel 250 ml €7, een Hand Wash 250 ml €7, een Body Yogurt 200 ml €10, een Body Scrub 250 ml €18 en een Body Butter 250 ml €16.

Helaas is mijn pakketje niet zonder schade aangekomen en heb ik afscheid moeten nemen van de Body Yogurt. Ik zal dan ook alleen de Shower Gel, Body Scrub en Body Butter laten zien.

The Body Shop Cactus Blossom Shower Gel 250 ml €7

IMG_0081-01

IMG_0083-02

De douchegel is zoals altijd weer erg fijn in gebruik. Het schuimt enorm in combinatie met een douchepuff en is daardoor ook erg zuinig in gebruik. De douchegel is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en community trade honing uit Ethiopië. De geur ruikt heerlijk fris onder de douche en is heel fijn om mee wakker te worden.

The Body Shop Cactus Blossom Body Scrub 250 ml €18

IMG_0086-01

IMG_0088-01

De The Body Shop Cactus Blossom Body Scrub is heel mild en fijn voor de gevoelige huid. De Body Scrub bevat hele kleine frambozenpitten, waarmee je de huid op een milde manier kunt scrubben. Persoonlijk vind ik dat altijd wel fijn met mijn gevoelige en droge huid. Na gebruik voelt mijn huid heel zacht en verzorgd aan. Ook dit product is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko, Community Trade-honing uit Ethiopië .

The Body Shop Cactus Blossom Body Butter 200 ml €16

IMG_0091-01

IMG_0092-01

Als ik mag kiezen, dan zijn de Body Butters -zeker in de winter- mijn favoriet. Met mijn extreem droge benen heb ik een goede verzorging nodig en dat doen deze Body Butters. Ze voeden mijn huid enorm. De Cactus Blossom Body Butter is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-sheaboter uit Ghana en is 100% vegan. In de zomer is mijn huid een stuk minder droog en dan gebruik ik juist heel graag de Body Yogurt. Deze komt er dan ook nog zeker volgende winter!

IMG_0095-01

Wat een fantastische nieuwe lijn van The Body Shop. Cactus Blossom heeft een bijzonder lekkere geur en de producten zijn stuk voor stuk fijn in gebruik. Ik weet wel waar ik mij de aankomende 2 seizoenen in onder dompel. Mocht jij nu heel benieuwd zijn geworden, dan raad ik je zeker aan de lijn even te ruiken in de winkel.

De The Body Shop Cactus Blossom lijn is vanaf heden verkrijgbaar bij The Body Shop zowel in de winkel als online.

Lijkt het jou wat, de nieuwe Cactus Blossom lijn?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *