The Body Shop Festive Body Butter Trio

IMG_1013-01

Ieder jaar rond de kerstperiode, brengt The Body Shop heerlijke special edition seasonal geurlijnen uit. Lijnen uit de voorgaande jaren, maar vaak ook een nieuwe lijn. Dit jaar is het de eer aan Juicy Pear als nieuwe geur en ook Rich Plum en Warm Vanilla zijn terug van weggeweest. Deze 3 geuren zijn verkrijgbaar in verschillende producten, maar óók in een geweldig Festive Body Butter trio. Daar zal ik vandaag alles over vertellen. Kijk je mee?

IMG_1018-01

Body Butters, Shower Gels, Hand Cream, Body Scrubs en verschillende geschenksetjes. Er zijn een hoop producten verkrijgbaar in de 3 special edition seasonal geurlijnen. Zo ook een geweldig Body Butter trio, 3 mini body butters verpakt in een feestelijk doosje. Zo wordt het natuurlijk extra leuk om dit cadeau te doen, maar uiteraard kun je hier ook jezelf mee verwennen.

The Body Shop Juicy Pear Body Butter 50ml

IMG_1019-01

Juicy Pear is het nieuwste aanwinst dit jaar, deze geur is namelijk helemaal nieuw en wat mij betreft ook gelijk een schot in de roos. De geur is heerlijk! Juicy Pear is fris en fruitig en verrijkt met peerextract uit Italië. Overigens vind ik het niet perse een geur waarbij ik zou denken tijdens de feestdagen of de winter, maar een geur die het gehele jaar kan. Door de frisheid is het namelijk een heerlijke energieboost voor vroeg in de ochtend.

The Body Shop Rich Plum Body Butter 50ml

IMG_1020-01

Rich Plum is geen nieuwe geur, deze geur is namelijk al eerder uitgebracht. Overigens heette deze geur eerder Frosted Plum, maar komt op hetzelfde neer als Rich Plum. Dit is altijd een favoriet van mij geweest. Rich Plum is wederom een frisse, fruitige en zoete geur. Ook niet perse een geur voor deze tijd van het jaar, maar oh zo lekker!

The Body Shop Warm Vanilla Body Butter 50ml

IMG_1021-01

Ook Warm Vanilla is een oude bekende en deze geur past juist wel bij deze tijd van het jaar. De warme, kruidige vanille geur geeft mij gelijk een warm gevoel. Ik moet heel eerlijk bekennen dat deze geur niet helemaal in mijn staartje past vanwege de vanille, maar mocht je hier juist wel van houden dan is dit echt een aanrader.

IMG_1022-01

Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik dol ben op de Body Butters van The Body Shop. Vrijwel iedere winter gebruik ik deze voor mijn droge huid, voornamelijk voor mijn benen. Ze voeden mijn huid waanzinnig goed, trekken snel in en laten een fantastische geur achter. Ik ben dan ook weer helemaal enthousiast!

Het Festive Body Butter Trio van The Body Shop is zowel in de winkel als online verkrijgbaar en kost €12.

Welke geur lijkt jou het lekkerste van het drietal?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. Frederique says

    Ik houd erg van producten met vanille geur. En grappig dat ze van frozen plum, rich plum hebben gemaakt – ik vind frozen plum een meer aansprekende naam eigenlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *