The Body Shop Shimmer Waves & Last Sport Waterproof Mascara

img_8198-01

Wist jij dat The Body Shop ook een prachtig assortiment aan make-up heeft? De bronzing producten en lipsticks zijn hier al groot favoriet. Onlangs ontving ik een pakketje met verschillende producten, een Lash Sport Waterproof Mascara en een Shimmer Waves. Deze producten testte ik uiteraard heel graag voor jullie uit. Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder!

img_8200-01

The Body Shop staat bekend om de overheerlijke geurlijnen, maar naast dit brede assortiment aan verzorgingsproducten heeft The Body Shop ook een prachtig assortiment aan make-up. Van de lipsticks verscheen al eerder een uitgebreide review en ook de bronzing producten gebruik ik erg graag. Nu zal ik 2 totaal andere producten laten zien. Een Shimmer Waves -te mooi- en een Waterproof Mascara.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara €13,-

img_8202-01

Mascara, een product die ik iedere dag gebruik. Ik heb zo mijn favorieten, maar ik ben uiteraard altijd opzoek naar beter. Deze Lash Sport Waterproof Mascara is speciaal gemaakt voor de fanatieke sporters onder ons. Nu doe ik zelf momenteel niet aan sport, maar met dit warme, benauwde weer kan deze mascara ook goed van pas komen. Of je nou zweet tijdens een intensieve training of tijdens een fietsrit met 28 graden, zweten doe wij allemaal. En dan is een goede waterproof mascara echt een must!

img_8203-01

De funky verpakking is het eerste wat mij opviel. Normaal gesproken ziet een mascara er vrij basic uit, maar de Lash Sport Waterproof Mascara ziet er opvallend uit. Leuk! Het borsteltje is daarin tegen wel erg basic. Er zit geen aparte vorm in en bevat gewoon haartjes. Normaal gesproken neig ik meer naar een borsteltje met siliconen tandjes, dus ik ben benieuwd!

2

Wat betreft het effect van de mascara ben ik niet omver geblazen. Mijn wimpers worden langer, maar ik mis de volume en de krul. Het is een prima basic mascara én waterproof, maar voor een intenser effect heb ik betere!

The Body Shop Shimmer Waves Coral 03 €23,00

img_8204-01

De Shimmer Waves van The Body Shop is geen nieuw product, maar als je goed kijkt zie je wel dat de verpakking en de inhoud is vernieuwd. Lang geleden had ik al een prachtig exemplaar, die ik bijna dagelijks gebruikte. De Shimmer Waves kun je op meerdere manieren gebruiken; Als blush, als highlighter, maar zelfs ook als oogschaduw met extra veel glinstering. Een echt all in one product dus! Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar; Bronze 01, Blush 02 en Coral 03.

img_8211-01

img_8215-01

De Shimmer Waves bevat verschillende kleuren die je afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken, maar door elkaar gemengd krijg je een prachtige koraaltint. Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar alle kleuren door elkaar, omdat ik de kleur dan kan gebruiken als blush. De kleuren afzonderlijk van elkaar zijn mooi als highlighter of bronzer. Het patroontje op de Shimmer Waves vind ik prachtig en ook de verpakking op zich heeft een mooie vooruitgang gemaakt.

img_8431

De Shimmer Waves vind ik zó mooi eenmaal aangebracht op mijn gezicht. Je kunt de kleur helemaal naar smaak opbouwen en door ze door elkaar te gebruiken krijg je een prachtige, kooraaltint. Overigens laat de Shimmer Waves ook een mooie shimmer achter waardoor het ook perfect is om te gebruiken als highlighter.

img_8200-01

De The Body Shop Shimmer Waves & Lash Sport Waterproof Mascara zijn uiteraard te koop bij The Body Shop, zowel in de winkel als online.

Ben jij al bekend met de make-up van The Body Shop?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    De Shimmer Waves staat je prachtig. Wat een mooi product! Door het effect van de mascara ben ik inderdaad ook niet echt overdonderd. Jammer dat hij niet echt je wimpers omkrult! Dan blijf ik toch liever bij mijn mascara van Catrice: Rock Couture 🙂 Die vind ik zo fijn!

  2. says

    Oeh ik vind die Shimmer Waves wel echt heel prachtig, de mascara mag inderdaad wel iets meer oomph maar ben over het algemeen wel erg fan van de Bodyshop mascaras 🙂

  3. says

    Ik vind de volume best zichtbaar (verwijzing naar de masccara). Meestal geven waterproof mascara’s weinig volume. Je ogen en ook de kleur vallen meer op met de mascara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *