The Body Shop | Special Editions

IMG_2025-01

The Body Shop weet er ieder jaar weer een heerlijk feestje van te maken tijdens de feestdagen. De mooiste Adventkalenders zijn verkrijgbaar rond deze tijd, maar ook brengt het merk Special Editions uit, met geuren speciaal voor deze koude, maar mooie periode. Dit jaar zijn er maar liefst 3 verschillende special editions verkrijgbaar, met dit keer een compleet nieuwe geurlijn Winter Jasmine. Kijk je mee?

IMG_2031-01

Dit jaar zijn er maar liefst 3 verschillende Special Editions, Festive Berry, Warm vanilla en de allernieuwste geur Winter Jasmine. Ik zal een aantal producten laten zien uit deze 3 geurlijnen, maar er is meer. De collecties bevatten namelijk ook nog handcremés, handzeep, lipscrubs en verschillende giftsets waar ook een scrub voor het lichaam in zit.

The Body Shop Winter Jasmine Body Yogurt 200 ml €10

IMG_2038-01

Ik wist niet heel goed wat ik mij voor moest stellen bij de nieuwe geur Winter Jasmine, maar na het openen van de Body Yogurt kwam de geur mij al tegemoet. Winter Jasmine is een frisse, lichtbloemige geur. Heel fijn en zeker niet te overheersend. De Body Yogurt is verrijkt met jasmijnextract uit India, Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana en biologische Community Fair Trade-amandelmelk uit Spanje. Heb jij last van een normale tot droge huid? Dan is de Body Yogurt een heerlijk product om jouw lichaam mee te verzorgen. De luchtige substantie trekt razendsnel in de huid, zelfs als het nog een klein beetje vochtig is na het douchen.

The Body Shop Winter Jasmine Shower Gel 250ml €7,00

IMG_2039-01

Mijn douchegel en verzorging voor mijn lichaam combineer ik vrijwel altijd uit dezelfde geurlijn. Heerlijk dat er dus ook een shower gel verkrijgbaar is. Knijp een handvol Shower Gel uit de fles, masseer dat over de huid tot zich een lekker zacht schuim vormt en snuif de fris-bloemige geur op. De showergel is verrijkt met jasmijnextract uit India reinigt en ruikt zo kraakhelder fris als een winterochtend. Perfect voor een goed begin van de dag.

The Body Shop Body Butter 200ml €16

IMG_2035-01

Mijn favoriete product van The Body Shop is toch wel de Body Butter. De Body Butter heb ik ontvangen in alle 3 de geurlijnen. Mijn droge huid (zeker in de winter) heeft veel verzorging nodig en de Body Butters zijn echt een uitkomst. De voedende, dikke substantie smeert heel fijn uit en wordt snel opgenomen door mijn huid. Festive Berry is een heerlijke, zoete bessengeur. Warm vanilla ruikt zoals de naam als zegt naar warme, zoete vanille en Winter Jasmine heeft een frisse, zachte bloemengeur.

IMG_2025-01

De Special Editions van The Body Shop zijn al verkrijgbaar zowel in de winkel als online.

Welke geurlijn wekt jou het meeste interesse?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *