The Body Shop Vanilla Pumpkin

IMG_1870-01

Het is weer herfst en dat betekend dat de heerlijke Vanilla Pumpkin lijn van The Body Shop ook weer verkrijgbaar is! Met de producten zelf heb ik al ervaring, maar de verpakkingen hebben wel een mooie metamorfose ondergaan! Kijk je mee?

IMG_1871-01

Ieder jaar is een beperkte tijd de Vanilla Pumpin lijn van The Body Shop verkrijgbaar. Deze geur is hemels in dit seizoen, maar dit keer hebben de verpakkingen een leuke metamorfose ondergaan. De kleuren passen uiteraard bij het seizoen, maar de limited edition verpakking is dit keer geïnspireerd op het Latijns-Amerikaase feest; Dia de los Muertos (dag van de doden). De lijn bestaat wederom weer uit een showergel, een body butter en een handcrème. 3 producten waarmee jij je huid goed kunt verzorgen tijdens de koudere dagen.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel 250 ml €7,00

IMG_1878-01

Een lijn van The Body Shop bevat altijd wel een shower gel. Maar goed ook, want ik ben er dol op! Deze Vanilla Pumpkin lijn heeft een heerlijke herfstgeur en bevat vanille, geroosterde pompoenpitten, warme tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. Ik denk dat je je wel kunt voorstellen hoe dit ruikt! Echt een feestje om jezelf hiermee te wassen en de shower gel is ook nog een zacht voor de huid!

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter 200 ml €16

IMG_1873-01

Mijn favoriete product van The Body Shop zijn toch wel de Body Butters. Niets zo fijn als je lichaam hiermee te verzorgen! De Body Butter is enorm voedend voor mijn droge huid en hydrateert tot wel 24 uur lang. De Body Butter bevat vanille-extract uit Madagaskar en Community Trade-sheaboter uit Ghana en is 100% vegetarisch.

IMG_1882-01

Body Butter – Handcrème

The Body Shop Vanilla Pumpkin Handcrème 30 ml €5,50

 IMG_1879-01

Een handcrème is altijd fijn, maar in de herfst en winter kunnen mijn droge schrale handen nóg meer verzorging gebruiken. De handcrème heeft een lichte textuur (wat je ook duidelijk ziet op bovenstaande foto) en trekt razendsnel in. De handcrème voelt heel luchtig aan, maar is heel verzorgend! Echt een must tijdens de koudere dagen.

IMG_1871-01

Ik blijf écht heel enthousiast over de Vanilla Pumpkin lijn. Deze geur past helemaal bij het herfstseizoen en de verpakkingen hebben ook een leuke metamorfose ondergaan!

De The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn is vanaf heden verkrijgbaar bij The Body Shop, zowel in de winkel als online.

Ben jij al bekend met de Vanilla Pumpkin producten?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *